Wil je komend seizoen bij Wijhe ’92 gaan voetballen: Wees op tijd voor de opgave!

Ondanks dat er dit seizoen door het coronavirus nauwelijks competitiewedstrijden gespeeld zijn, zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Daarom is het voor jongens en meisjes, heren en dames die het komend seizoen graag bij Wijhe ’92 willen gaan voetballen, van belang om je op tijd in te schrijven als lid! Graag zo spoedig mogelijk, zodat wij rekening kunnen houden met de indeling en een juiste opgave kunnen doen van het aantal jeugd- en seniorenteams waarmee Wijhe ’92 het komend seizoen de competitie ingaat. 

Je kan je hier inschrijven via het aanmeldingsformulier op de website van Wijhe ’92.

Indien je je wil laten overschrijven van een andere club naar Wijhe ‘92: doe dit dan zo snel mogelijk, want de deadline is dit jaar vastgesteld op 15 juni om 23.59 uur.  

Meer informatie

Mocht je verdere informatie willen, dan kun je ook terecht bij:

  • Edward Rosendaal (jeugd) 06-51281740 / jeugdvoetbal@wijhe92.nl 
  • Miranda Tiebot (dames) 06-21598469
  • Hennie Koekoek (senioren) 06-31233452

Hoe ziet komend seizoen eruit?

Heren

Zoals het er nu uitziet, gaan we het komende seizoen bij Wijhe ’92 ondanks alle coronaperikelen, naar alle waarschijnlijkheid bij de senioren zelfs met 1 herenteam extra de competitie in. Al kunnen we nog wel wat extra spelers gebruiken, om in sommige teams wat ruimere aantallen te hebben.

Dames

Bij de vrouwen gaan we, zoals het nu lijkt weer met een zaterdag en zondag team de competitie in. Het zijn beide zeer jonge meidenteams. Lijkt het jouw leuk om met deze “stoere meiden” te gaan voetballen, dan verzoeken wij jullie zo snel mogelijk in te laten inschrijven als lid, zodat wij ook hier met een nog ruimer aantal speelsters per team de competitie in kunnen gaan. Als kennismaking mag je gerust een aantal keer meetrainen. Dit geldt ook voor het 25+ vrouwenteam 7×7 die op woensdagavond hun wedstrijden spelen. Ook spelen er nog (groepen) meisjes in de diverse jeugdteams tussen de jongens. Verder kan er dit seizoen bij alle (jeugd en senioren) teams nog tot zeker 27 juni meegetraind worden. 

G-voetbal

Ook starten wij het komend seizoen weer met een G-voetbalteam. De trainingen zijn wederom op vrijdagavond en op zaterdag spelen zij hun competitiewedstrijden.

Andere voetbalvormen

Verder zijn er binnen de seniorenafdeling ook mogelijkheden met een aanbod van andere soorten voetbalvormen. Zo is er een 35+ en 45+ team die op recreatief niveau hun 7×7 wedstrijden in toernooivorm spelen op de vrijdagavond. De 3e helft speelt hierbij een belangrijke rol. Ook hier kun je je voor opgeven!