Handballen, voetballen of volleyballen bij Wijhe’92 of eerst op proeftraining? Geef je snel op!

Schrijf je snel in als lid of ga mee op proeftraining bij Wijhe’92

Wil jij graag handballen, voetballen of volleyballen bij Wijhe’92? Schrijf je dan nu hier in!

Voetbal

Het komende seizoen gaan we weer de competitie in met veel jeugd- en seniorenteams. Bij de jeugd zelfs met meerdere teams in elke leeftijdsgroep. Veel meisjes spelen in de jeugdteams samen met de jongens.  Bij de vrouwen gaan we, zoals het nu lijkt weer met een zaterdag en zondag team de competitie in. Het zijn beide zeer jonge meidenteams. Lijkt het jouw leuk om met deze “stoere meiden” te gaan voetballen, dan verzoeken wij jullie zo snel mogelijk in te laten inschrijven als lid, zodat wij ook hier met een nog ruimer aantal speelsters per team de competitie in kunnen gaan. Als kennismaking mag je gerust een aantal malen meetrainen. Dit geldt ook voor het 25+ vrouwenteam 7×7 die op woensdagavond hun wedstrijden spelen. Ook spelen er nog (groepen) meisjes in de diverse jeugdteams tussen de jongens.

Tevens gaan wij het komend seizoen met een G-voetbalteam de competitie in. De trainingen zijn op vrijdagavond en op zaterdag spelen zij hun competitiewedstrijden.

Binnen de seniorenafdeling is er ook een aanbod van andere soorten voetbalvormen. Zo is er een 35+ en 45+ team die op recreatief niveau hun 7×7 wedstrijden in toernooivorm spelen op de vrijdagavond. De 3e helft speelt hierbij een belangrijke rol.

Er zijn bij Wijhe ’92 dus veel mogelijkheden om te voetballen in teamverband. Als kennismaking mag je gerust een aantal keren meetrainen!

Voor meer informatie kun je terecht bij één van de onderstaande personen:

  • Edward Rosendaal (jeugd) edward.rosendaal@wijhe92.nl
  • Miranda Tiebot (dames) 06-21598469
  • Hennie Koekoek (senioren) 06-31233452

Handbal

Ook bij de handbal gaan wij het komende seizoen weer de competitie in met veel jeugd- en seniorenteams. Bij de jeugd met meerdere teams in elke leeftijdsgroep en bij de senioren zelfs met vijf teams. Daarnaast hebben wij komend seizoen ook weer een fanatiek G-handbalteam die op de zaterdagochtend traint.

Binnen de seniorenafdeling is er ook aanbod van andere soorten handbalvormen. Zo is er een 35+ team die op recreatief niveau hun wedstrijden in toernooivorm spelen.

Er zijn bij Wijhe ’92 dus veel mogelijkheden om te handballen in teamverband. Als kennismaking mag je gerust een aantal keren meetrainen!

Voor meer informatie kun je terecht bij één van de onderstaande personen:

  • Inge Oldebijvank: wijhe92@handbal.nl / 06-18469625

Volleybal

Bij de volleybal zijn er meerdere competitie spelende teams waar je je bij kan aansluiten. De vereniging bestaat uit één Herenteam, twee Damesteams, twee recreantenteams, een Meiden A team en verscheidene recreatieve volleyballers.

Ook buiten deze teams zijn er altijd mogelijkheden om te komen volleyballen bij de vereniging, neem vooral contact op om naar de opties te informeren!

Voor meer informatie kun je terecht bij één van de onderstaande personen:

  • Klaas Jilderda: klaas.jilderda@wijhe92.nl
  • Mariska Beltman-Lobeek: volleybal@wijhe92.nl

Of meld je direct aan als lid!

Naar contactpersonen voetbal

Naar contactpersonen handbal