Twee nieuwe leden scheidsrechterscommissie

Drie weken geleden hebben we een oproep geplaatst dat de regiecommissie van de handbal nog opzoek is naar leden voor de scheidsrechterscommissie. Al snel hebben twee dames zich gemeld: Ellen Slot en Ayla Koekkoek! Dit is ontzettend goed nieuws voor de vereniging, want zij willen graag een deel van de taken oppakken.

Een berichtje namens Ellen en Ayla

“Wij zijn Ellen en Ayla en zagen de oproep van Ilva en Joost dat de vereniging nog opzoek is naar leden voor de scheidsrechterscommissie. Wij waren direct enthousiast en denken dat deze commissie goed bij ons past. Wij hebben zelf veel ervaring met fluiten en zitten vol ideeën over hoe we de opleiding en begeleiding van de (jonge) scheidsrechters bij Wijhe’92 neer kunnen gaan zetten. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen en daarom zoeken we nog twee mensen die ons aanvullen en met name organisatorisch sterk zijn. Je hoeft dus geen kennis te hebben van het fluiten en de spelregels, maar het is wel fijn als je goed bent in organiseren en plannen. In het verleden stond het indelen van de scheidsrechters bekend als erg tijdrovend, maar wij willen dit samen met jou op een andere manier gaan aanpakken waardoor deze taak minder tijd gaat kosten.”

Lijk het jou leuk om aan te sluiten bij deze twee toppers? Meld je aan!

Ben jij organisatorisch sterk maar heb je geen tot weinig inhoudelijke kennis over de spelregels en de rol van de scheidsrechter? Geen probleem! Voor deze taak heb je dat niet nodig. Lijkt het jou leuk om de organisatorische taken binnen de scheidsrechterscommissie op te pakken? Of heb je nog vragen en wil je een keer in gesprek met Ayla en Ellen over de invulling? Stuur dan een berichtje naar Ilva Schoorlemmer (06-11071940). Bellen mag natuurlijk ook!

Bekijk hier de oproep