Voorlopige teamindeling senioren bekend

Voorlopige teamindeling seniorenafdeling voetbal seizoen 2021 – 2022 bekend!

De afgelopen maanden zijn de seniorencommissie, technisch hart, selectietrainers en leiders weer druk bezig geweest met de teamindeling voor het komende seizoen 2021-2022.
De voorlopige teamindeling is nu bekend (zie bijlage).

Bij het indelen van de teams zijn de uitgangspunten gehanteerd zoals deze zijn vastgelegd in het (technisch) beleid van Wijhe ’92. Verder hebben de uitkomsten van de spelersenquête een belangrijke rol gespeeld.
Het is echter helaas niet zo dat aan elke individuele wens gevolg kan worden gegeven. Wij gaan er vanuit dat hiervoor begrip is.

De samenstelling van de selectie, team 1 t/m 3 is (in overleg met betrokkenen) tot stand gekomen. Deze is gemaakt op basis van kwaliteit, mentaliteit, trainingsopkomst en potentie voor de toekomst. De groep is momenteel zeer groot, hetgeen betekent dat er voor a.s. 15 september minimaal nog 6 spelers gaan afvallen en naar het 5e team gaan.

In de laatste leidersvergadering hebben alle aanwezige leiders unaniem het voorstel van de seniorencommissie over genomen. De leiders stemden in, dat wij voor het nieuwe seizoen 11 (heren)teams inschrijven voor de competitie op zondag. Dit is 1 team meer dan het afgelopen seizoen. T.a.v. de teamindeling waren de leiders het ook unaniem eens met de indeling zoals die er nu ligt.
Niet alle teams hebben op dit moment hetzelfde aantal spelers. Dit is gedaan om aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen. Dit heeft ook consequenties, het vraagt om flexibiliteit van de (andere) teams en spelers. Teams met veel spelers zullen andere teams moeten ondersteunen. Dit zal in de eerste leidersvergadering aan de orde komen, de leiders zullen dit ook duidelijk aan hun spelers kenbaar moeten maken. Dit is een consequentie van als team bij elkaar blijven. Blijkt in de loop van het seizoen dat dit niet waargemaakt wordt, dan zullen we overwegen om een andere indeling te maken. Maar we gaan van ieders positieve inzet uit!

Verder is er een G-team en een drietal vrouwenteams voor de competitie ingeschreven. Een vrouwen zaterdag team, een zondag team en een 25+ vrouwenteam, die 7 tegen 7 door de week gaat spelen.

Ook gaan wij komend seizoen weer door met een 35+ en een 45+ recreantengroep, die net als voorgaande seizoenen op de vrijdagavond weer gaan deelnemen aan 7×7 toernooien. Dit is niet in KNVB verband. Telkens worden deze toernooien bij toerbeurt bij één van deze verenigingen georganiseerd.
De 45+ recreantengroep neemt komend seizoen deel aan 2 competitietoernooien, de “Sallandse” competitie (met o.a. Broekland, Raalte, Diepenveen, Wesepe en Wijhe ‘92) en de “Zwolse onderlinge 45+ competitie”. Dit zijn 11 verenigingen uit Zwolle en omgeving. Telkens wordt een toernooi bij toerbeurt bij één van deze verenigingen georganiseerd.
Het 35+ team doet mee aan een Sallandse competitie met verenigingen als Heino, Lemelerveld, Rohda en Wijhe ’92.

Voor de duidelijkheid wordt opgemerkt dat het gaat om een voorlopige teamindeling. In de komende maanden kunnen er nog wijzigingen worden aangebracht. Want er gaan en kunnen zich ook nog spelers aanmelden voor verschillende teams.
Mocht je mensen weten die graag in het nieuwe seizoen willen gaan voetballen, stimuleer ze dan om zich aan te melden of contact op te nemen met onderstaand mailadres.

Bij eventuele vragen of opmerkingen kan contact worden opgenomen met iemand van de seniorencommissie of een mailtje worden gestuurd naar hakoekoek@live.nl

 

Vacatures!

Binnen de seniorenafdeling zijn wij verder op zoek naar de invulling van de volgende vacatures, te weten:
• trainer/coach voor het 3e team
• scheidsrechters senioren
• verzorger bij het 1e team op wedstrijddagen
• leider(s) vrouwen zondag 1

Mochten er mensen zijn die deze vacatures willen invullen of je hebt suggesties voor deze invulling, neem dan contact op met bovenstaande persoon.
Deze vacatures mogen ook ingevuld worden als een deeltijdfunctie. Dit betekent dat 2 of meerdere personen de functie vervullen en dus niet elke week aanwezig hoeven te zijn.