Volleybalvereniging sluit aan bij Wijhe’92

Op 1 juli 2023 is het officieel geworden: de volleybalvereniging Rood-Wit’75 houdt op te bestaan en gaat definitief op in de sportvereniging Wijhe’92. Wijhe’92 is daardoor een sport rijker geworden én er kan nu naast voetbal en handbal dus ook gevolleybald worden onder de vlag van Wijhe”92. 

Het afgelopen jaar zijn de voorbereidingen getroffen voor een verdergaande samenwerking  tussen Wijhe ’92 en Rood-Wit’75. Beide algemene ledenvergaderingen van de verenigingen stemden een tijdje geleden al unaniem in met het opgaan van de volleybalvereniging in de bestaande om-ni vereniging Wijhe’92. Door de overgang komen er zes volleybalteams over en ongeveer 60 volleyballeden en daar is het bestuur van Wijhe’92 erg blij mee. Door de aansluiting is bovendien gewaarborgd, dat er de komende jaren gevolleybald kan blijven in Wijhe.

Om de start goed in te luiden heeft op 1 juli 2023 een beachvolleybaltoernooi plaats gevonden met een grote deelname op de beachvelden van Wijhe’92.

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. De voorbereidingen zijn volop bezig om alle teams weer na de zomer te kunnen laten sporten. Bij bepaalde teams is nog behoefte aan aanvulling. Wil je voetballen, handballen of volleyballen bij Wijhe’92? Dat kan en enkele gratis proeftrainingen meedoen is altijd mogelijk (info@wijhe92.nl).