“Saampies voetbalmix toernooi” wederom een groot succes!

Op zondag 25 juni is op de sportvelden van Wijhe ’92 na een aantal jaren (door corona), weer het jaarlijkse “Saampies voetbalmix toernooi” gehouden. Tijdens het voetbalmixtoernooi word er 7 tegen 7 gespeeld op de helft van een veld. Hierbij kan een team uit zowel dames als heren bestaan, waarbij de gezelligheid vele malen belangrijker is als het presteren!

 

Acht teams hadden zich ingeschreven voor het toernooi. Al deze teams, waaronder twee handbal dames teams, streden om de eer om als glorieuze winnaar in de boeken komen te staan.
De finale van dit toernooi ging na de poulewedstrijden tussen de Witte Kenianen en The Flying Panda’s. In de finale was uiteindelijk het team van The Flying Panda’s de sterkste. (zie foto). In deze mooie finale kon je duidelijk merken dat de jonkies in deze wedstrijd het beste om konden gaan met de hitte, waarbij ze massale steun van hun supporters hadden.  


Door de inzet van een ieder en de sportiviteit van de deelnemers kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagd en gezellig toernooi!