Talentenplan 2021-2022 bijna van start!

Het is even een jaartje stil geweest rondom het Talentenplan, maar hij komt er dit jaar weer aan! We hebben er alle vertrouwen in dat we er dit seizoen op alle vlakken weer een mooi seizoen van kunnen gaan maken! Maar dit lukt natuurlijk niet zonder jullie hulp! Vandaar dat we jullie dit jaar weer vragen om te kijken hoe jij jouw talent in kunt zetten binnen Wijhe ’92!

Op dit moment zijn we nog bezig om de puntjes op de i te zetten, maar iedereen kan in de week van 2 augustus een mail ontvangen voor het invullen van het Talentenplan. (Ga hier naar het Talentenplan)

Hoe zit het ook alweer?
In het kort – het idee achter het Talentenplan: je zet ongeveer 16 uur per jaar je talenten in op een manier die bij jou past. Alle (ouders van) leden gaan dit doen. Vele handen maken SAAMPIES licht werk, zo blijft Wijhe ’92 in de toekomst een gezonde club. Het klinkt misschien veel, 16 uur, maar doe het samen met jouw team, een vriend/vriendin of andere bekende en je zult er veel plezier aan beleven!

Kloppen jouw gegevens nog?
Het blijkt ieder jaar weer erg lastig om van iedereen het juiste mailadres hebben. Omdat voor veel teams het afgelopen jaar vrijwel alles stil heeft gelegen, kunnen we ons voorstellen dat er hier en daar wat veranderd is in de persoonsgegevens. Heb je toevallig een nieuw mailadres gekregen of twijfel je of deze nog klopt? Neem dan even contact op met de ledenadministratie. Dan checken zij het voor je!

Heb je je afgemeld van de handbal of voetbal? Dan kan het zijn dat je per ongeluk toch nog een mail ontvangt. Stuur dan even een mail naar info@wijhe92.nl dan zorgen we dat je ook uit de mailing van het Talentenplan wordt gehaald!

OFFICIËLE MAIL TALENTENPLAN
In de week van 2 augustus ontvangt iedereen een mail voor het invullen van het Talentenplan. Als jij vorig jaar een account hebt aangemaakt, kun je ook dit jaar weer met deze gegevens inloggen. Weet je je inloggegevens niet meer? Vraag dan opnieuw een wachtwoord aan.

Heb je in deze week geen mail ontvangen? (check ook even je spam!) Dan hebben we waarschijnlijk geen juiste gegevens van jou. Stuur dan even een mailtje naar info@wijhe92.nl. Dan lossen we het samen op!

Ps. Heb jij bij jouw coördinator aangegeven dat je dezelfde taak wilt blijven uitvoeren? Dan ontvang je geen mail.