WE’RE BACK! | Openingsweekend 28 & 29 augustus

Het afgelopen jaar was een jaar dat we snel achter ons willen laten. We kijken als vereniging heel erg uit naar een nieuw seizoen met competitiewedstrijden, een hoop overwinningen en veel gezelligheid in de kantine!

Om het nieuwe seizoen in te luiden organiseert Wijhe ’92 op ???????? ???????? ???????? ???????????????????????????????? voor alle (ouders van) leden en vrijwilligers een kick-off weekend vol met leuke activiteiten! Ben jij er ook bij?

Omdat we ons waarschijnlijk ook tegen die tijd nog aan enkele COVID-maatregelen zullen moeten houden, werken we voor alle activiteiten met aanmeldingen. Daarnaast geeft het onszelf een indicatie hoeveel mensen we uiteindelijk mogen verwachten! Wil je meedoen? Meld je dan even aan via het formulier onderaan de pagina!

Het programma

Zaterdag 28 augustus:
10.00 – 12.00 uur: spelletjes voor de jongste jeugd t/m 12 jaar (=VOL)
aanmelden is helaas niet meer mogelijk!
Om 10.00 uur starten we met leuke spellen voor de jeugd t/m 12 jaar. Na deze spelletjes is het tijd voor een patatje met z’n allen! Wil je meedoen aan de spelletjes? Geef je dan op via het formulier onderaan deze pagina.

14.00 uur: opening beachveld + release nieuwe shirts 
Om 14.00 uur zullen we de middag starten met de opening van het beachveld. Tevens zullen de nieuwe shirts voor het eerst worden getoond! Wij spelen komend seizoen in shirts van onze nieuwe partner SD Sportswear!  Nieuwsgierig naar deze shirts? Kom dan om 14.00 uur naar het sportveld! SD Sportswear zal tevens het hele weekend aanwezig zijn zodat je zelf ook alvast je favoriete items kunt bestellen (met bedrukking!) Meer informatie volgt.

14.30 – 16.30 uur: Mixtoernooi senioren en A-jeugd/JO-19 handbal en voetbal
Om 14.30 uur starten we met een mixtoernooi voor zowel de handbal en voetbal. Dit zullen twee aparte toernooitjes zijn. Wil je hieraan meedoen? Geef je dan op via het formulier!

Vanaf 17.00 uur: BBQ-time!
Rond 17.00 uur zullen we de BBQ aansteken! Iedereen die wil kan hierbij aanwezig zijn. Geef je wel eventjes op i.v.m. het aantal aanmeldingen! Ga hier naar het aanmeldformulier!

±18.30 uur: Pubquiz en DJ
Na de BBQ zullen we rond 18.30 uur starten met de pubquiz. Deze is bedoeld voor alle (ouders van) leden en vrijwilligers! Je kunt je met groepen van max. 6 personen opgeven voor de quiz (geef je hier op). Tussendoor en aansluitend zal er nog een DJ draaien om het sfeertje gaande te houden! Helaas zit een echt tentfeest er nog niet in gezien alle coronamaatregelen, maar we hopen er ook op deze manier een hele gezellige avond van te maken!

±22.00 uur: einde avond

Zondag 29 augustus:
Start 14.00 uur: Zeskamp 13 t/m 18 jarigen handbal en voetbal 
Voor deze jeugd hebben we een leuk en fanatiek zeskamp opgezet! Hier kun je met je team aan deelnemen. Wil je meedoen? Geef je dan als team op en geef even de namen door!

We hopen zoveel mogelijk mensen te verwelkomen tijdens dit weekend! Ook al ben je er even bij, altijd gezellig! Vergeet alleen niet om je aan te melden. Aanmelden voor de sportactiviteiten kan hieronder, wil je deelnemen aan de pubquiz klik dan HIER om je aan te melden!

Persoonsgegevens
Wil je ook meespelen met de pubquiz? Dan willen we je vragen om ook het andere formulier even in te vullen! Bij de pubquiz geef je je namelijk als team op!