Nieuwe trainer 2e en nieuwe assistent-trainer 1e elftal

Het Technisch Hart van Wijhe’92 vermeld met trots dat het trainersgilde van Wijhe’92 wordt uitgebreid met twee echte vakmensen, die een bijdrage gaan leveren om het voetbal in Wijhe naar een hoger niveau te tillen.

Teun Dijkhuizen wordt trainer van het 2e eltal

Na een lange zoektocht heeft Wijhe’92 uiteindelijk zijn gewenste trainer voor het 2e elftal weten vast te leggen. Teun is 49 jaar, woonachtig in Zwolle en zit al ruim 30 jaar in het trainersvak. Zo is hij o.a. trainer in verleden geweest bij clubs als Columbia, Witkampers en SVI.

Teun staat voor verzorgd en aanvallend voetbal, hecht waarde aan het collectief en een positieve uitstraling. Kenmerken waar wij ons als Wijhe’92 in herkennen. Na gesprekken met het Technisch Hart en enkele selectie spelers werd al snel duidelijk dat Teun de juiste man op de juiste plek is.

Noah Bruggeman toegevoegd aan staf van het 1e elftal

Noah Bruggeman wordt volgend seizoen assistent-trainer van het 1e elftal van Wijhe’92. Na gesprekken met hoofdtrainer René Remie en het Technisch Hart hebben betrokken partijen besloten om volgend seizoen met elkaar in zee te gaan. Dit jaar assisteert Noah het 1e elftal al op de dinsdagavond, tot tevredenheid van de spelersgroep en trainer.

Vanaf volgend seizoen zal hij dit als vaste assistent trainer doen op trainings- en wedstrijddagen. Noah is een jonge, talentvolle en ambitieuze trainer en vanuit het Technisch Hart zijn we verheugd een talent als Noah te binden aan de club. Wij hopen dat Noah zich volgend jaar onder begeleiding van René Remie kan door ontwikkelen in het trainersvak en wensen Noah veel succes met zijn nieuwe uitdaging.