Openstaande vacatures – Handbal Wijhe’92

Openstaande vacatures bij Handbal Wijhe’92

We zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe handbalseizoen. De (voorlopige) teamindelingen zijn bekend gemaakt en op de achtergrond zijn we nog bezig met het aanstellen van de trainers/coaches.

Daarbij zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die graag indirect een bijdrage willen leveren aan de sportprestaties en het speelplezier van onze handbalsters. Dus draag je Wijhe’92 een warm hart toe en heb je wat tijd over om je in te zetten voor onze vereniging?
Kijk welke functie bij jou past en neem contact met ons op.

Materiaalbeheer handbal

De werkzaamheden bestaan onder meer uit aanschaf en beheer van ballen, doelen, trainingsmaterialen, etc. en de uitgifte en inname van de leiderstassen.

Erken je het belang van deugdelijk materiaal voor sporters en ben je goed in voorraadbeheer? Dan is deze functie zeker wat voor jou!

  • Gemiddelde tijdsbesteding: 1 uur per week
  • Specifieke vaardigheden: Enige kennis van de handbalsport
  • Contactgegevens: j.strijdveen@home.nl
Coördinator Scheidsrechters

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het inplannen van scheidsrechters voor wedstrijden tijdens de zaalcompetitie en je fungeert daarbij als contactpersoon en begeleider van scheidsrechters in brede zin.

Kan je goed plannen, ben je communicatief sterk en vind je het leuk om met veel verschillende mensen samen te werken? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

  • Gemiddelde tijdsbesteding: 2-4 uur per week
  • Specifieke vaardigheden: communicatief sterk, samenwerken en organiseren
  • Contactgegevens: cboerdam@ziggo.nl

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacatures!  Maar het lukt je niet om hier genoeg tijd voor vrij te maken, dan is het ook mogelijk om deze vacatures samen met iemand te doen.