Voetballen bij Wijhe’92? Meld je vandaag nog aan als lid!

We zijn inmiddels alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen! Daarom is het voor jongens en meisjes, heren en dames die het komend seizoen graag bij Wijhe ’92 willen gaan voetballen, van belang om je op tijd in te laten schrijven als lid!

Graag zo spoedig mogelijk, zodat wij rekening kunnen houden met de indeling en een juiste opgave kunnen doen van het aantal jeugd- en seniorenteams waarmee Wijhe ’92 het komend seizoen de competitie ingaat. Je kan je direct inschrijven via het aanmeldingsformulier.

Mocht je verdere informatie willen, dan kun je terecht bij:

  • Edward Rosendaal (jeugd) 06-51281740 / jeugdvoetbal@wijhe92.nl,
  • Johan Nijland (jeugd) 06-57735264
  • Miranda Tiebot (dames) 06-21598469
  • Hennie Koekoek (senioren) 06-31233452

Zoals het er nu uitziet gaan we het komende seizoen bij Wijhe ’92 weer de competitie in met een aantal vrouwenteams. Lijkt dat jouw ook leuk? Meldt je dan zo snel mogelijk aan als lid, zodat wij met een nog ruimer aantal speelsters per team de competitie in kunnen gaan.

Als kennismaking mag je gerust een aantal keer meetrainen. Dit geldt ook voor het 25+ vrouwenteam 7×7 die op woensdagavond hun wedstrijden spelen. Ook spelen er nog (groepen) meisjes in de diverse jeugdteams tussen de jongens. Verder kan er dit seizoen bij alle jeugdteams nog tot 9 juli meegetraind worden.

Ook starten wij het komend seizoen weer met een G-voetbalteam. De trainingen zijn op vrijdagavond en op zaterdag spelen zij hun competitiewedstrijden.

Binnen de seniorenafdeling is er ook een aanbod van andere voetbalvormen. Zo is er een 35+ en 45+ team die op recreatief niveau hun 7×7 wedstrijden in toernooivorm spelen op de vrijdagavond. De 3e helft speelt hierbij een belangrijke rol. Ook hier kun je je voor opgeven!