Coster IJsseltrophy 2022 terug in Wijhe

???????????????????????? ???????????????????????? ????????????????! ????
Nadat het vanaf 2020 helaas niet mogelijk was om een internationaal voetbaltoernooi te organiseren, gaat het nu wel weer gebeuren!
In samenwerking met Euro-sportring organiseren wij aankomend Pinksterweekend de ???????????? ???????????????????????? van de IJssel Trophy!
Er zullen dit jaar weer vele internationale voetbalteams deelnemen. Het gaat hierbij om teams in de categorie JO12 t/m JO17 & JO19 uit Denemarken, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland ????
Als primeur dit jaar staat er ook een aantal teams uit Bosnië en Herzegovina op de deelnemerslijst. Natuurlijk zullen ook de nodige teams van Wijhe’92 onze club vertegenwoordigen.
Achter de schermen zijn de eerste voorbereidingen voor de IJssel Trophy 2022 al begonnen. De organisatie hoopt ook dit jaar weer te kunnen rekenenen op de steun en inzet van alle vrijwilligers. De kortere voorbereidingstijd is dat jaar een extra uitdaging, maar samen kunnen wij dit als Wijhe’92!
➤ Dus belangrijk om alvast te noteren in de agenda:
???????????????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????? ????????????????????????????????????????????????????????????, ???????????????????????????????? ???? ???????? ???????????????????????? ???? ????????????????.