Bericht van het hoofdbestuur inzake het coronavirus

Aan leden en vrijwilligers van Wijhe ‘92,

We zitten momenteel in een bizarre tijd door alle maatregelen omtrent het coronavirus. Hopelijk blijven we door de genomen maatregelen vrij van het coronavirus en diegene die wel is getroffen wensen we beterschap. Op dit moment is onze gezondheid belangrijker dan alle andere zaken!

Waarschijnlijk is het al bij iedereen bekend, maar zowel de amateurvoetbal- als de handbal competitie seizoen 2019-2020 worden niet meer vervolgd. Bovendien vindt er bij het voetbal geen promotie of degradatie plaats. Alles blijft zoals het was. Binnen de handbal kent men geen reglementaire promotie/degradatie. Er zijn nog uitzonderingen gemaakt; hiervoor geldt het wedstrijdreglement. Ga voor meer informatie naar handbal.nl.

Binnen Wijhe ’92 gaan we ervan uit dat we weer volledig kunnen starten als het seizoen 2020-2021 gaat beginnen. Dit is afhankelijk van de komende ontwikkelingen. Mocht het mogelijk zijn, dat er vanaf mei of juni 2020 weer getraind mag worden en er oefenwedstrijden gespeeld mogen worden, dan willen wij dit als bestuur zo veel mogelijk faciliteren voor onze leden en de teams. De gemeente Olst-Wijhe heeft besloten om het reguliere onderhoud aan de natuur voetbalvelden, wat anders direct na einde van het seizoen zou plaatsvinden, nu al uit te voeren.

Binnen Wijhe’92 maken wij ons ernstig zorgen over de financiële consequenties. Door het niet kunnen afmaken van het huidige seizoen, dreigt er een financieel tekort binnen Wijhe’92. De meeste betalingsverplichtingen lopen door terwijl er aan de inkomstenkant wat minder binnenkomt. We zijn momenteel binnen Wijhe’92 alles financieel op een rijtje aan het zetten. Zo kijken we ook wat deze crisis betekent voor de contributies van onze leden. Zodra we meer te melden hebben zal dit op de site van Wijhe’92 vermeld gaan worden.

Tot slot: het clubhuis, kleedgebouw en de sportvelden zijn t/m dinsdag 28 april 2020 gesloten voor leden, maar ook voor recreatief gebruik.

Blijf gezond allen en pas goed op jezelf.

Met vriendelijke groet,

Hoofdbestuur Wijhe’92

Geke, Cor, John en Andre