Update Coronavirus

De competities worden dit seizoen niet meer uitgespeeld. Dat geldt voor zowel het handbal als het voetbal. Er zullen dit seizoen geen kampioenen, promovendi of degradanten zijn. Ga voor meer informatie naar de website van het NHV of de KNVB.

Het clubhuis is momenteel gesloten. Als mensen op eigen verantwoordelijkheid toch het sportpark van Wijhe’ 92 bezoeken om te sporten dan heb je te maken met de regels opgelegd door de Rijksoverheid. De regels zijn op 23 maart 2020 aangescherpt. De nieuwe maatregelen, geldig tot 1 juni, zijn:

  • Blijf zoveel mogelijk thuis. Ga alleen naar buiten voor werk wanneer u niet thuis kunt werken, voor boodschappen, of om voor anderen te zorgen. Een frisse neus halen kan, maar doe dit niet in een groep. Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter) en vermijd sociale activiteiten en groepen mensen. Ook thuis: maximaal drie mensen op bezoek en hou ook dan afstand tot elkaar.
  • Burgemeesters kunnen gebieden aanwijzen waar groepsvorming verboden is. Het kan gaan om parken, stranden of wijken. Bij groepen van 3 of meer die geen anderhalve meter afstand houden, wordt gehandhaafd. Personen in hetzelfde huishouden, zoals gezinnen, en kinderen zijn hiervan uitgezonderd.
  • Als u kucht, hoest en/of verkouden bent, gold al: blijf thuis. Krijgt u daar ook koorts bij, dan moet vanaf nu iedereen in het huishouden thuisblijven. Mensen in cruciale beroepen en vitale processen zijn hiervan uitgezonderd, tenzij zij zelf ziek worden.

Meer informatie kunt u vinden op: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/23/aangescherpte-maatregelen-om-het-coronavirus-onder-controle-te-krijgen

Hoofdbestuur sv Wijhe ’92