Wil je volgend seizoen ook voetballen bij Wijhe’92? Meld je dan nu aan!

Wil je ook voet- of handballen bij Wijhe’92? Met ons online inschrijfformulier kan je je nu direct aanmelden!

Al zijn er dit seizoen nog een aantal competitiewedstrijden te gaan, zo zijn we ook alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Daarom is het voor jongens en meisjes, heren en dames die het komend seizoen bij Wijhe ’92 willen gaan voetballen, van belang om je op tijd in te laten schrijven als lid!

Graag zo spoedig mogelijk, zodat wij rekening kunnen houden met de indeling en een juiste opgave kunnen doen van het aantal jeugd- en seniorenteams waarmee Wijhe ’92 het komend seizoen de competitie ingaat.

Je kan je aanmelden via het aanmeldingsformulier, deze vind je door te gaan naar Home en dan te klikken op Ledenadministratie aan de linkerzijde. Wanneer je je wil laten overschrijven van een andere club naar Wijhe ‘92: doe dit dan zo snel mogelijk, want de inschrijving moet voor 15 juni bij de KNVB binnen zijn.

Mocht je verdere informatie willen, dan kun je ook terecht bij:

Johan Nijland (jeugd) 06-57735264
Miranda Tiebot (dames) 06-21598469
Hennie Koekoek (senioren) 06-31233452

Zoals het er nu uitziet gaan we het komende seizoen bij Wijhe ’92 weer de competitie in met een zondag vrouwenteam, een 25+ vrouwenteam (7×7), die op woensdagavond hun wedstrijden spelen en een meisjesteam onder 19 op zaterdag. Bij Wijhe ’92 kun je als meisje dus echt in een meisjesteam spelen.

Lijkt het jouw leuk om met deze “stoere meiden” te gaan voetballen, dan verzoeken wij de dames en meisjes zich zo snel mogelijk te laten inschrijven als lid, zodat wij met een nog ruimer aantal speelsters per team de competitie in kunnen gaan. Als kennismaking mag je gerust een aantal malen meetrainen. Dit geldt overigens ook voor het G-voetbalteam.

Verder zijn er binnen de seniorenafdeling ook mogelijkheden met een aanbod van andere voetbalvormen. Zo is er een 35+ en 45+ team, die hun wedstrijden (7×7) in toernooivorm spelen op de vrijdagavond. Ook hier kun je je voor opgeven!

Hopelijk tot snel!