Op 29 april 2019 is door de Jansen Wijhe de handtekening gezet onder een 5-jarig sponsorcontract. Hiermee wordt een verbintenis van al 30 jaar voortgezet. Een dergelijk langdurige samenwerking is uniek waar Wijhe’92 natuurlijk erg blij mee is!

Het eerste voetbalteam van Wijhe’92 zal dus ook de komende 5 jaar de naam van Jansen Wijhe op het shirt dragen. Namens Jansen Wijhe tekenden Jos en Han Jansen de contracten. Namens Wijhe’92 ondertekende voorzitter Geke Wichems.

Jansen Wijhe is een innovatief bedrijf en is actief in het agrarisch loonwerk en grond-, weg-, en waterbouw en groenrecycling.

Het innovatieve blijkt uit het werken met Geografische informatiesystemen (GIS) op de machines waardoor nog efficiënter en nauwkeuriger wordt gewerkt. Innovatief is ook de groen-recycling. Zij verwerken snoeihout, stobben, bermmaaisel en blad tot compost of Bokashi. Bokashi is het woord voor: Goed gefermenteerd organisch afval. Bokashi is een geweldige, rijke bodem-verbeteraar.

Wist u dat u als inwoner van de gemeente Olst-Wijhe de mogelijkheid heeft om bij hen gratis uw groenafval te storten! Op het bedrijfsterrein van Jansen Wijhe aan de Lierderholthuisweg in Wijhe staan zij van maandag t/m vrijdag van 07:30 t/m 16:30 en op zaterdag van 08:30 t/m 15:00 voor u klaar. Let op: het aantonen dat u woonachtig bent in de gemeente Olst-Wijhe is verplicht.

Recent Videos

Jansen Wijhe verlengt sponsorcontract met Wijhe’92 voor 5 jaar