Wijhe’92 organiseert uniek G-voetbal Oranjefestival !

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Dit geld natuurlijk ook voor mensen met een beperking. Om geïnteresseerde jongens en meiden, die 16 jaar of ouder zijn de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of G-voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert Wijhe’92 op zaterdag 25 juni, van 10.00-12.00 uur een uniek Oranjefestival op hun sportpark aan de Zandhuisweg.

Oranjefestival

Wijhe’92 werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij het G-voetbal, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. 

 

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

 

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op Wijhe’92 komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven, of je komt gewoon op 25 juni naar ons sportpark om lekker mee te doen aan een training en/of wedstrijd. Ook mag je familieleden en/of begeleiding meenemen tijdens deze ochtend.


Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met Wijhe’92 contact opnemen. Dit kan via gjhpoppe@hotmail.com of via www.wijhe92.nl