Wijhe ’92 Vrijwilligersplan 2022-2023

Wijhe ’92 Vrijwilligersplan

Het seizoen 2021-2022 zit er voor de meesten alweer op. Achter de schermen zijn we dan ook alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen; 2022-2023. De teamindelingen zijn voor veel teams al bekend en de eerste trainingen met de nieuwe teams gaan beginnen. Voor ons ook het moment om alle data weer even up-to-date te maken. Dit jaar gaat het nét even iets anders dan normaal.

De afgelopen jaren ontving iedereen medio juli/augustus een mail voor het invullen van het Vrijwilligersplan. De afgelopen jaren bleken hier toch veel problemen in te zitten, omdat het administratief niet overal klopte. Mede doordat we nu 2 jaar redelijk stil hebben gelegen, heeft dit ons doen besluiten om het even helemaal om te gaan gooien zodat we deze problemen deels kunnen voorkomen.

———————————–

Direct inloggen   om je gegevens bij te werken.

Kun je niet inloggen?
Wellicht hebben we nog een oud email adres in onze database staan. Stuur dan een mail naar vraag@wijhe92.nl en we proberen zo snel mogelijk je nieuwe emailadres te verwerken. Probeer anders https://wijhe.hettalentenplan.nl/wachtwoord/instellen

———————————–

Hoe gaat het dit jaar in z’n werk?

Voor ons is het belangrijkste dat we altijd jullie persoonlijke gegevens up-to-date hebben. Daarnaast willen we ook graag inzichtelijk hebben wie wat voor de club doet, zodat we altijd de juiste personen kunnen benaderen indien nodig. Hoe gaan we dit doen? Binnen ons vrijwilligers platform kan ieder lid, ouder of vrijwilliger op ieder moment inloggen. Je kunt hier je eigen gegevens aanpassen, zodat wij altijd de juiste informatie hebben. Denk hierbij aan jouw adres, e-mailadres en telefoonnummer. Maar ook aan de vrijwilligerstaken die jij binnen de vereniging doet, of zou willen doen (Vrijwilligersplan). Zo hebben we eigenlijk een soort ledenadministratie 2.0 ontwikkeld die verwikkeld is in het Vrijwilligersplan.

Wat vragen wij van jou?

  1. Controleer jouw gegevens (of die van jouw kinderen) en pas deze zo nodig aan.
  2. Vul in welke vrijwilligerstaken je op dit moment doet. We weten dat we dit elk jaar vragen, maar we willen dit nu graag goed verwerken.
  3. Doe jij nog geen taken voor de club, maar wil je dit wel graag doen? Dan kun je de taken invullen die jij graag zou willen doen. Zijn er onduidelijkheden? Mail dan even naar vraag@wijhe92.nl

Hoe zit het met de vrijwilligerstaken en het Vrijwilligersplan?

De afgelopen jaren kon iedereen zich opgeven voor een talent/vrijwilligerstaak via het Vrijwilligersplan. Je kon je opgeven voor een specifieke taak, zo niet dan werd je ingedeeld op een vaste voet. Deze vaste voet was per leeftijd/team bepaald. De vaste voet die gaat dit jaar net even wat anders worden ingedeeld dan normaal.

Hoe gaan we te werk?

  • Iedereen kan in zijn of haar account de taak invullen die je doet of zou willen doen.
  • Vul je niks in? Dan kom je op een lijst. Mochten er in commissies taken over zijn die nog ingevuld moeten worden, dan kan het zijn dat je daarvoor benaderd wordt.
  • Heb jij niks ingevuld, maar word jij dit jaar benaderd voor een taak? Dan zorgen wij er wel voor dat je volgend jaar, mocht je weer geen taak invullen, niet wordt benaderd als je dat niet wil. Zo proberen we alle leden aan bod te laten komen.

We hopen er op deze manier samen weer een mooi seizoen van te maken! We doen het SAAMPIES!

Mochten er vragen zijn, stuur dan even een mailtje naar vraag@wijhe92.nl.

Je kunt je keuze invullen en doorgeven tot uiterlijk woensdag 29 juni 2022 via deze link