Wijhe’92 lege flessen actie 13 juni

Beste Wijhenaren,

Ik ben Noah ten Broeke, 20 jaar en voetbal momenteel in het 2e elftal van Wijhe´92. De laatste maanden ben ik bezig met het afstuderen en ben ik bezig met een eindproject vanuit sportcentrum LEEF!.

Het doel sinds ik dit project begon (17 april) is dat ik de jo13-1 van Wijhe´92 fit en conditioneel sterk houd om vervolgens 1/8e deel van een duatlon te kunnen lopen (25 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen). Dit is niet zo maar een duatlon, met deze duatlon proberen wij geld in te zamelen voor Wijhe´92 in deze lastige tijd.

Jullie kunnnen hierbij helpen, zaterdagochtend 13 juni komen de jongens van de jo13-1 langs jullie deuren om lege flessen in te zamelen en of eventueel een vrije gift te accepteren. Dit geld gaat allemaal naar Wijhe´92 om financieel een steentje bij te dragen in deze barre tijd.

Helpen jullie mee?