Wijhe’92 in actie voor de sponsoren

Het coronavirus raakt ons allemaal. Voor onze sponsoren zijn het zware tijden en het brengt ook de vereniging in een lastige situatie. Er zijn gelukkig ook lichtpuntjes. De horeca mag vanaf 1 juni deels open en ondertussen wordt er alweer hard getraind op ons sportpark. Ondanks dat kunnen onze sponsoren en de vereniging wel een steuntje in de rug gebruiken. Sanne Huis in ‘t Veld en Marloes Savelkoel, speelsters van dames 1 van de handbal, hebben samen met de sponsorcommissie een initiatief bedacht voor de vereniging én haar sponsoren. 

In samenwerking met Gastvrij Wijhe en ‘hier stroomt de liefde’ zijn er twee mooie pakketten samengesteld. Door een Wijhe’92 pakket te kopen, steun je met een klein bedrag de vereniging en maak je tegelijkertijd onze sponsoren erg blij! Je kunt je vader verrassen voor vaderdag met het Wijhe’92 Vaderdag-pakket. Of maak je trainer, coach, vriend of vriendin, opa of oma of iemand anders die het verdient, blij met een leuk Wijhe’92 Verrassings-pakket.   

Hier stroomt de liefde 

Met ‘hier stroomt de liefde’ krijgt Olst-Wijhe een online platform waar de samenleving lokale ondernemers kan vinden. De naam van de campagne is een directe verwijzing naar rivier de IJssel die zo kenmerkend is voor ons dorp en de regio. Met dit platform wil de gemeente aandacht vragen voor lokale ondernemers en producten van dichtbij. Juist nu, in deze coronatijd, is winkelen in het dorp naast heel leuk en gemakkelijk vooral ook heel goed en nodig. De lokale winkeliers krijgen met wijhe.hierstroomtdeliefde.nl een online podium om te laten zien dat zij er zijn.  

In samenwerking met onze sponsoren en lokale ondernemers die bij ‘hier stroomt de liefde’ zijn aangesloten, zijn de Wijhe’92 pakketten samengesteld. Via dit platform kunnen de pakketten worden besteld. 

De pakketten

Er zijn twee pakketten: het Wijhe’92 Vaderdag-pakket en het Wijhe’92 Verrassings-pakket. Je kunt ze voordelig kopen voor €29,95 per stuk. Dat is een koopje, want de inhoud heeft een hogere waarde. De sponsoren hebben de artikelen en bonnen voor een extra mooie prijs aangeboden. Via deze link kun je een formulier invullen en dan wordt jouw bestelling in orde gemaakt. Een betaalverzoek volgt via een whatsapp-bericht. De bestelling is definitief zodra wij de betaling hebben ontvangen. De pakketten worden eens per week geleverd op het aangegeven afleveradres. Op het formulier kun je aangeven welke datum jouw voorkeur heeft.  

Pakket 1 – Wijhe’92 Vaderdag-pakket 

  • Verschillende soorten speciaalbier 
  • Mannen verzorgingsproduct 
  • Droge worst
  • Tijdschrift
  • Reinigingsmiddel voor een (zonne)bril 
  • Waardebon voor ijs 
  • Luxe versgebakken koeken  

Pakket 2 – Wijhe’92 Verrassings-pakket

  • Een pakket voor het hele gezin. Gevarieerd en vooral verrassend!