Vrijwilligersplans 2023-2024

Vrijwilligersplan 2023-2024

Het seizoen 2022-2023 is voor de meesten van ons nog volop bezig. Tot op heden een mooi seizoen zowel in als buiten het veld. Om ook volgend seizoen alles weer goed draaiend te krijgen zijn we achter de schermen alweer bezig om alles zo goed mogelijk in te richten. Vandaar ook deze mail voor het Vrijwilligersplan 2023-2024. 

Hoe werkt het ook alweer?

Voor ons is het belangrijkste dat we altijd jullie persoonlijke gegevens up-to-date hebben. Daarnaast willen we ook graag inzichtelijk hebben wie wat voor de club doet zodat we altijd de juiste personen kunnen benaderen indien nodig. Hoe gaan we dit doen. Je kunt jouw gegevens inzien in jouw ‘Mijn Wijhe ‘92’ account. Op dit platform kan ieder lid, ouder of vrijwilliger op ieder moment inloggen. Je kunt hier je eigen gegevens aanpassen zodat wij altijd de juiste informatie hebben. Denk hierbij aan jouw adres, e-mailadres en telefoonnummer. Maar ook aan de vrijwilligerstaken die jij binnen de vereniging doet, of zou willen doen. 

Wat vragen wij van jou?

  1. Controleer jouw gegevens (of die van jouw kinderen) en pas deze zo nodig aan. 
  2. Vul in welke vrijwilligerstaken je op dit moment doet of zou willen doen. 

Zijn er onduidelijkheden? Mail dan even naar talentenplan@wijhe92.nl

Invullen vrijwilligerstaken

De afgelopen jaren kon iedereen zich opgeven voor een talent/vrijwilligerstaak via het ‘Talentenplan’. Je kon je opgeven voor een specifieke taak, zo niet dan werd je ingedeeld op een vaste voet. Deze vaste voet was per leeftijd/team bepaald. De vaste voet die gaat dit jaar net even wat anders worden ingedeeld dan normaal. 

Hoe gaan we nu te werk? (dit stuk even checken!) 

  • Via jouw ‘Mijn Wijhe ‘92’ account kun je zien welke vacatures er binnen de vereniging open staan. Zie jij een vacature waar jij je voor in wil zetten? Vul dit dan in! 
  • Doe jij al taken voor de vereniging? Dan is dit als het goed is bekend bij jouw commissie. Je hoeft dit dan niet nogmaals in het vrijwilligersplan in te vullen. 
  • Je kunt ook jouw eigen vrijwilligerstaken in
  • Vul je niks in? Dan kom je op een lijst. Mochten er in commissies taken over zijn die nog ingevuld moeten worden, dan kan het zijn dat je daarvoor benaderd wordt. 

We hopen dat we ook dit jaar weer op jouw hulp mogen rekenen zodat we er weer een fantastisch seizoen van kunnen maken!

Mochten er vragen zijn, stuur dan even een mailtje naar talentenplan@wijhe92.nl