Cursus Verenigingsscheidsrechters voetbal geslaagd

Wijhe’92 heeft in samenwerking met SV Broekland en VV Heino de cursus Verenigingsscheidsrechter georganiseerd. De afgelopen maanden zijn 10 cursisten druk bezig geweest met het volgen van bijeenkomsten, bekijken van wedstrijdbeelden, spelregels. Daarnaast hebben zij wedstrijden gefloten en zo praktijkervaring opgedaan.

Het is erg belangrijk dat de club over gekwalificeerde scheidsrechters kan beschikken. Een scheidsrechter met meer ervaring én spelregelkennis is beter in staat om een wedstrijd in goede banen te leiden. Zo neemt voor iedereen de spelvreugde alleen maar toe. Zie de foto’s hieronder voor een sfeerimpressie van de bijeenkomsten.


Gefeliciteerd!
Wijhe’92 is erg trots op alle cursisten. Alle cursisten bedankt voor jullie inzet en veel succes in het verloop van jullie scheidsrechterscarrière!

Fluiten: ook wat voor jou? 
Lijkt het jou ook leuk om een keertje te fluiten? Zo kom je erachter of het misschien wat voor jou is! Er zijn genoeg mogelijkheden. Fluiten kan op half veld (O11), maar ook bij de junioren of bij de senioren. Neem contact met ons op via justin_voppen@live.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.