Vernieuwde website Wijhe’92 nu live

Na ruim 8 jaar hebben wij in samenwerking met de heren van MITSN.nl onze website geheel vernieuwd! Bekijk het laatste nieuws, teamindelingen, uitslagen, speelprogramma’s en nog veel meer op onze nieuwe site!

Enkele maanden geleden zijn we begonnen met de ontwikkeling van onze nieuwe website. Onder leiding van Wilco Overweg, voorzitter sponsor commissie, is dit project gestart. In samenwerking met o.a. Jorn van Dijk, Anouk Westerbeek, Glenn Raucamp en natuurlijk de website ontwikkelaars Joey & Justin Mosterd hebben we ‘t genoegen mogen hebben om deze website op te zetten.

Wat is er vernieuwd?

Zoals je kan zien is de lay-out van de website compleet aangepakt. In het onderstaande lijstje staan de belangrijkste vernieuwingen.

Toegankelijk vanaf elk apparaat. De nieuwe website is geheel “responsive”, of terwijl; deze is op zowel desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons beschikbaar.
Online uitslagen, speelprogramma’s en teamindelingen. Al deze informatie kan je nu ook op onze website bekijken!
Online aanmeld- en wijzig lidmaatschap formulieren. Al onze formulieren kunnen vanaf heden online worden ingevuld op de website.

Binnenkort op de nieuwe site…

De komende weken zullen we druk bezig blijven om de website zo actueel mogelijk te houden. Enkele items die je binnenkort op de website kan verwachten zijn:

Teamfoto’s van het nieuwe seizoen 2019/2020. De teamfoto’s zullen in de komende weken gemaakt worden door Ineke van Wijhe
Beachvelden. Binnenkort zullen we meer informatie over onze nieuwe beachvelden op de website plaatsen.

Heb je een fout ontdekt op de website; klopt er bepaalde informatie niet; mis je iets op de nieuwe site? Mail dan gerust naar info@wijhe92.nl en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag!

Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe website!

<