Talentenplan 2019/2020 bijna van start!

De vakantie zit er voor (bijna) iedereen weer op! Tijd om weer fris te starten aan een nieuw handbal en voetbal seizoen. De afgelopen weken zijn wij achter de schermen al begonnen met de voorbereidingen voor de nieuwe ronde van het Talentenplan. De inschrijving voor het Talentenplan zal in week 37 worden verstuurd! Hierbij weer even een korte update.

Hoe zit het ook alweer?
In het kort – het idee achter het Talentenplan: je zet ongeveer 16 uur per jaar je talenten in op een manier die bij jou past. Alle (ouders van) leden gaan dit doen. Vele handen maken SAAMPIES licht werk, zo blijft Wijhe ’92 in de toekomst een gezonde club.

Ook voor jouw geldt: De handen uit de mouwen voor Wijhe ’92

Kloppen jouw gegevens nog?
Het blijkt ieder jaar weer erg lastig om van iedereen het juiste mailadres hebben. Heb je toevallig een nieuw mailadres gekregen of twijfel je of deze nog klopt? Neem dan even contact op met de ledenadministratie. Dan checken zij het voor je!

MAIL IN WEEK 37
Op 13 september krijgt iedereen een mail waarin je je weer kunt inschrijven voor het Talentenplan. Als jij vorig jaar een account hebt aangemaakt, kun je ook dit jaar weer met deze gegevens inloggen. Weet je je inloggegevens niet meer? Vraag dan opnieuw een wachtwoord aan.

Heb je in deze week geen mail ontvangen? Dan hebben we waarschijnlijk geen juiste gegevens van jou. Stuur dan even een mailtje naar info@wijhe92.nl. Dan lossen we het samen op!

Ps. Heb jij bij jouw coördinator aangegeven dat je dezelfde taak wilt blijven uitvoeren? Dan ontvang je wel een mail, maar hoef je deze niet in te vullen!

Ga via deze link direct naar het talentenplan!