Scheidsrechters gezocht!

Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? We zijn op zoek naar jongens, meiden, mannen en vrouwen die zichzelf willen ontwikkelen op en naast het veld!

Je leert snel beslissingen te nemen en vervolgens deze beslissing ook uit te leggen en (non-) verbaal communiceren. Dit komt jou niet alleen als scheidsrechter, maar ook buiten het veld goed van pas!

Cursus

Je kunt zelfs een officiële KNVB opleiding volgen bij ons. Een van de onderdelen van de cursus is dat je zogenoemde stagewedstrijden fluit, waarbij je feedback ontvangt van een van de praktijkbegeleiders. Dit kan zowel bij de jeugd (zaterdag) maar ook bij de senioren op zondag.

De cursus wordt samen met Broekland en Overwetering georganiseerd en er zijn 4 cursusavonden. Het zal, naar alle waarschijnlijkheid, plaatsvinden bij Wijhe’92 zelf.

Na afloop ontvang je een officieel KNVB certificaat en ben je bevoegd om nagenoeg alle wedstrijden bij Wijhe te mogen fluiten.

De kosten voor de cursus betaalt de vereniging, en daarom is het een voorwaarde dat je daarna ook echt voor een langere periode bij de club blijft fluiten.

Lijkt het je een leuke uitdaging?  Meld je dan aan als scheidsrechter en je kunt meteen beginnen met fluiten!

Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met: justin_voppen@live.nl