Réne Remie langer trainer van het eerste elftal van Wijhe

Het Technisch Hart en René Remie zijn verheugd te kunnen melden dat ze de samenwerking met een jaar gaan verlengen. De trainer zal nu ook het seizoen 2020/2021 onder contract staan. Beide partijen zijn zeer tevreden over de ontwikkeling die de selectie dit seizoen doormaakt. Bovendien zien ze nog voldoende kansen om deze positieve lijn de aankomende periode door te zetten.

René verduidelijkt het besluit: “Als hoofdtrainer kijk ik terug op een leerzame periode. Op basis van mijn eerste maanden in dienst van Wijhe’92 kan ik concluderen dat mijn voorgevoel klopte. Wijhe’92 voelt als een warm bad met veel betrokkenheid. Uit het feit dat de spelersgroep en stafleden al in een vroeg stadium aangaven te willen verlengen, spreekt vertrouwen. Dit seizoen zullen we er alles aan doen om onze sportieve doelstelling (top 6) nog te halen. Volgend seizoen ligt er een mooie uitdaging om enkele sterkhouders die stoppen te vervangen. Met het aanwezige potentieel kijk ik daar erg naar uit!”

Met het aanstellen van René heeft Wijhe’92 een nieuwe weg ingeslagen, wat veel aanpassingsvermogen heeft gevraagd van beide partijen. De manier waarop René dit heeft opgepakt is bewonderingswaardig. Met zijn trainings- en communicatievaardigheden zien wij in hem de juiste man om het ontwikkelproces een vervolg te geven.