Handbaltrainer Laurens Beld langer bij Wijhe’92

Laurens Beld blijft ook volgend seizoen als trainer/coach aan Wijhe ’92 verbonden. Het contract van Laurens werd met een jaar, tot de zomer van 2021, verlengd.

Het afgelopen seizoen wist Wijhe ‘92 ternauwernood degradatie te voorkomen, waarna Laurens is gestart met een gewijzigde selectie. Na een prima voorbereidingsperiode beleefde Dames 1 een goede competitiestart, dat resulteerde halverwege de competitie zelfs in een vierde positie op de ranglijst.

Het afgelopen seizoen wist Wijhe ‘92 ternauwernood degradatie te voorkomen. Laurens is daarna van start gegaan met een gewijzigde selectie, dat tot zeer goede resultaten heeft geleid. Na een prima voorbereidingsperiode beleefde Dames 1 een goede competitiestart, dat resulteerde halverwege de competitie zelfs in een vierde positie op de ranglijst.

Wijhe ’92 is zeer tevreden over het functioneren van Laurens en heeft het volste vertrouwen dat alle sportieve doelstellingen door Laurens met behulp van zijn staf en inzet van de speelsters worden behaald.

Laurens Beld over zijn contractverlenging: “De tijd dat ik bij Wijhe ben heb ik als zeer positief ervaren. En met een geweldige groep enthousiaste meiden waar nog veel meer uit te halen is in de toekomst. Ook met de technische staf waaronder Sharina, Carl en Karin vallen, heb ik zeer prettig mee gewerkt. Dat geeft mij het gevoel dat we nog door kunnen gaan met elkaar. Ik ervaar zelf dat het een mooie vereniging is met een goed bestuur en verdere kaderleden. Ik hoop dan ook dat we weer met zijn allen er een mooi en sportief seizoen van gaan maken.”