Nieuwsjaarswedstrijden 2024

Hallo allemaal,

Misschien nog wat vroeg ………..!

Op zondag 7 januari 2024 worden weer de traditionele Nieuwjaarswedstrijden gehouden.

Hieraan doen alle voetbal seniorenteams, 1e t/m 7e en het 35+1 veteranenteam aan mee. Verder doen de 2 onder 19 teams mee. Ook het 7×7 vrouwenteam, het 45+ team en de trainingsgroep op zondagmorgen zullen via een iets andere invulling hieraan meedoen.

Als spelers van de invalpoule mee willen doen, moeten zij zich even van tevoren melden bij de seniorencommissie (Nils W. / Hennie K.). Dan worden zij bij één van de andere teams ingedeeld. Hoe de precieze invulling van enkele teams zal zijn, is op dit moment nog niet bekend.

Trainers, leiders en overige begeleiding mogen ook deel uit maken van hun team en meespelen.

De aanvang van de wedstrijden is net als het voorgaande jaar, nl. 12.00 uur.

Het is de bedoeling dat alle spelers, trainers, begeleiders, scheidsrechters, etc. tussen 10.30 en 11.00 uur binnen komen lopen en onder het genot van een kopje koffie, een broodjesbuffet en daarbij kunnen we elkaar het beste wensen voor 2024. Dus in ieder geval graag voor 11.00 uur aanwezig zijn.

Wie tegen wie speelt, blijft een verrassing!

Een verzoek aan de trainers en leiders is om te zorgen dat de teams zo compleet mogelijk aanwezig zijn en graag op tijd. Bij voorbaat dank!

Het belooft zoals ieder jaar weer een groot spektakel te worden.

Aansluitend is er de nieuwjaarsreceptie, deze begint rond 14.00 uur.

Hiervoor is iedereen uitgenodigd. Ook dit zal net zoals voorgaande jaren een groot feest worden, met tal van leuke items.

En nu maar hopen dat het weer en de velden goed zijn.

Mochten er nog vragen zijn, horen wij dit graag!

“De seniorencommissie”