๐— ๐—ฎ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ ๐—™๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ฎ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐˜€๐—ฒ๐—ถ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฏ๐—ฎ๐—น๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—™๐—น๐—ฒ๐˜…๐—ถ๐—ฏ๐—น๐—ฒ๐—ฃ๐—น๐˜‚๐˜€/๐—ช๐—ถ๐—ท๐—ต๐—ฒโ€™๐Ÿต๐Ÿฎ

Het bestuur van handbalvereniging FlexiblePlus/Wijheโ€™92, uitkomend in de 1e divisie, en trainer/coach Maurice Feringa hebben in goed overleg besloten om aan het eind van het seizoen 2023-2024 de samenwerking te beรซindigen. Beide partijen hebben twee mooie succesvolle seizoenen met elkaar samengewerkt.
De ervaren trainer en coach Maurice heeft met het team vorig seizoen promotie gemaakt naar de 1e divisie en mooie stappen gezet, o.a. de jonge jeugd verder integreren en werken aan een brede gevarieerde selectie, hierdoor kan het team zich momenteel meten met de top van de 1e divisie.
In goed onderling overleg is er door Maurice besloten dat hij na dit lange en intensieve seizoen tijd is voor een nieuwe uitdaging.
Informatie voor de pers;
Voor vragen kan contact opgenomen worden met Martijn Endeman van FlexiblePlus/Wijheโ€™92.
E: martijn.endeman@wijhe92.nl
M: 06 – 19191927