Nieuws van de beheer groep

In het begin van de Coronaperikelen viel het op dat de kleedkamers er heel beroerd uitzagen.
Beschadigde deuren, banken die erg kaal en ruw waren en raampartijen die vies en ook beschadigd waren.
Het idee om dit tijdens de Corona aan te pakken werd heel snel afgewezen. Wij mochten niet meer op het sportpark komen.
Na enige maanden werden de regels versoepeld en mochten wij weer op het sportpark komen om weer de normale onderhoudswerkzaamheden te verrichten en is het idee om al het binnenwerk te schilderen weer opgepakt. Al vrij snel was er een groep beschikbaar en is er een planning gemaakt om iedereen in te delen. Iedereen was van goede wil en het schoonmaken, schuren en schilderen kon starten. Het begin was er.
En als zo vaak met dit soort werkzaamheden moet de vaart erin blijven en moet je zien dat je zo snel mogelijk over de helft komt.
Uiteraard moesten wij de Coronaregels nakomen en een grote vergaderruimte is dan ook erg handig.
Om u een idee te geven waar het om gaat even een kleine opsomming:
Er zijn 14 kleedkamers waarvan 10 met toilet, 4 kleedkamers met een gezamenlijke toiletgroep, 2 ruimtes voor de scheidsrechters met toilet en douche, 1 invalidentoilet, een keuken, een grote vergaderruimte, de wasruimte, opslag elftalbenodigdheden, ballenbakken, en ook de nodige opslagkasten in de gang en de werkruimte van beheer.
Van alle ruimtes zijn geschilderd: de banken, de deuren incl. kozijnen, de raampartijen per ruimte en waar deze verder voorkomen. Ook is van de buitendeuren de binnenzijde geschilderd.
Samengevat praat je over 60 binnendeuren 2 zijdig geschilderd en 6 buitendeuren die alleen aan de binnenkant zijn geschilderd, aan deurkozijnen ca. 60m²,
aan raampartijen 21 stuks (à 3 raampjes) en aan zitbanken in de kleedkamers ca. 405 meter.
Wij, als beheer, zijn er trots op dat onze groep dit heeft kunnen doen en dat ook de normale beheerstaken gewoon zijn uitgevoerd.
Met vriendelijke groet, namens beheer, Henk Liefers.