kledinglease wijhe92

Nieuwe kledinglease ondertekend

Na een uitgebreid aanbestedingstraject te hebben gevolgd, heeft bij Wijhe’92 afgelopen week geheel Corona-proof de ondertekening van de nieuwe kledinglease plaatsgevonden.

Wat houdt dit in?

In grote lijnen houdt dit in dat zowel de handbal als voetbal met ingang van seizoen 2021-2022 in nieuwe kleding zal worden gestoken. Deze overeenkomst is in samenwerking met SD Sportswear uit Harderwijk met kleding van het Italiaanse merk Acerbis.

Voor de shirts zal gebruik gemaakt worden van custom-made shirts, waar sponsorlogo’s niet meer opgedrukt worden, maar worden ingeweven in het nieuw ontworpen shirt van Wijhe ‘92. Ook aanverwante artikelen (tassen, ballen, trainingsmaterialen, etc.) maken deel uit van deze aanbesteding. Uiteraard zullen we jullie hiervan op de hoogte houden.

Hoewel dit merk misschien niet bij iedereen bekend, nodigen we jullie graag uit om eens op de website www.sdsportswear.nl een kijkje te nemen. SD Sportswear is actief in vele takken van sport zoals voetbal, handbal, korfbal, hockey, rugby, atletiek, etc. Naast Wijhe’92 zijn zij ook sponsor van verenigingen als bijvoorbeeld Heracles Almelo en IJsselmeervogels, maar ook van Landstede basketbal in Zwolle. Kortom, een ervaren speler in de markt op het gebied van het verzorgen van kleding voor verenigingen. Komende maanden is nog veel werk te verzetten, maar we kijken met veel vertrouwen uit naar de toekomst met SD Sportswear als partner van Wijhe ‘92.

Met de ondertekening van deze nieuwe kledinglease is 2021 voor ons goed begonnen. Grote dank hierin gaat uit naar de beoordelingscommissie bestaande uit; Wilco Overweg, John Voppen, Karin Leerkes, Chiel v. Vilsteren, Jasper Jansen, Bennie Voorhorst, Alexander Westenbrink en ons hoofdbestuur. Naast dit goede nieuws zijn we achter de schermen nog druk bezig met het vernieuwen van sponsorcontracten voor al onze teams. Houd onze pagina dus in de gaten!