Nieuwe kartrekkers gezocht voor bestuur Wijhe’92

Inmiddels hebben wij 2020 achter ons gelaten en kijken wij vooral uit naar 2021. Een jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij hopen dat we jullie allemaal weer snel mogen begroeten: op het veld, in de sporthal of in onze kantine.

Wij denken dat dit het jaar van de verandering en kansen gaat worden. We hebben veel geleerd van de afgelopen tijd en dat willen we meenemen naar de toekomst. Zo hebben wij kunnen zien dat de vereniging, door de inzet van vele vrijwilligers, altijd is blijven draaien. Verschillende commissies zijn al bezig geweest met de voorbereidingen voor volgend jaar en hebben lopende zaken (digitaal) besproken. Daarnaast waren de online georganiseerde muziekbingo met hulp van Logtenberg, en de online nieuwjaarsreceptie een groot succes.

Kortom: Onze vereniging staat, ook in corona-tijd, nooit stil, omdat de vele vrijwilligers veel operationele taken zelfstandig oppakken. Top gedaan!

Kartrekkers gezocht voor opvolging interim-bestuur

Samen hebben we een mooie uitdaging voor 2021 en de vereniging is op zoek naar kartrekkers!
Een groep mensen, die willen helpen met het verbinden en ondersteunen van onze vrijwilligers en daarnaast richting willen geven aan de toekomst van Wijhe’92. Er komt een aantal functies per 1 april 2021 vacant. Door één van deze functies te vervullen krijg je een bredere blik op het reilen en zeilen van de club en kan je de nodige ervaring op doen. Verder kun je door deze functie een breed netwerk opbouwen én zal het je veel voldoening geven.

Mocht je nog geen of weinig ervaring hebben op dit gebied dan is dat geen probleem. Er zijn tal van mensen binnen de vereniging die hierbij kunnen en willen helpen. Het is zelfs mogelijk om op dit gebied een cursus te volgen bij de KNVB/NHV. Het officiële certificaat en een functie als kartrekker staat altijd goed op je CV.

Zie jij het zitten om zelf, of misschien wel met een groep vrienden/vriendinnen samen de leden en verschillende commissies te verbinden? Is je interesse gewekt en wil jij deze uitdaging samen met anderen aan gaan? Neem dan contact op met John Voppen via de e-mail: secretaris@wijhe92.nl  (of via Whatsapp 06-23439767).