Nieuw Hoofdbestuur Wijhe’92

In januari kondigde Wijhe’92 al aan op zoek te zijn naar enthousiaste kartrekkers die het leuk vinden om samen het hoofdbestuur te vormen. Tot groot genoegen kwamen hier veel positieve reacties op van mensen die zich graag in willen zetten voor onze mooie vereniging. Na een aantal zeer interessante gesprekken en brainstormsessies kunnen we met trots melden dat Wijhe’92 een nieuw 8-koppig bestuur heeft gevonden. Een mooie mix van ervaring en jeugd en bovenal heel gedreven om Wijhe’92 verder te helpen.

Opvolging van het interim-bestuur

De afgelopen drie jaar heeft een groep van vier betrokken Wijhe’92-leden op interim basis het hoofdbestuur gevormd. Het interim-bestuur (Geke Wichems, Cor Wellenberg, André Brinkhuis en John Voppen) heeft de kar met veel verve getrokken tot het moment dat een nieuw bestuur zich aankondigde, ondanks dat hun termijn in de zomer van 2020 al afliep. Van dit interim-bestuur blijft John Voppen als secretaris zitten. Een enthousiaste en jonge groep Wijhenaren sluit zich bij hem aan. Erg mooi om te zien dat de jongere garde zich aanbiedt en we met Mike Jonkman, 22 jaar, zelfs de jongste penningmeester ooit krijgen.

Begin februari zijn de gesprekken gestart met een groep mensen binnen Wijhe’92 die graag mee wilden werken aan een nieuwe organisatiestructuur. Tijdens deze gesprekken kwam het enthousiasme, de betrokkenheid en de passie voor onze club al snel naar voren. Uiteindelijk is een 8-koppig nieuw bestuur gevormd die tijdens de Algemene Ledenvergadering op 14 juni officieel benoemd wordt.

Samenstelling van het nieuwe hoofdbestuur

  • Wilco Overweg – Voorzitter
  • Mike Jonkman –  Penningmeester 
  • John Voppen – Secretaris en juridische zaken
  • Robert Drost – Accommodatie
  • Marijn Platenkamp – Voetbal
  • Martijn Endeman – Handbal en kantine
  • Joost van der Zee – Communicatie, activiteiten en vrijwilligers
  • Maarten Nijland – Communicatie, activiteiten en vrijwilligers

V.l.n.r. (Robert Drost, John Voppen, Mike Jonkman, Wilco Overweg, Martijn Endeman, Joost van der Zee, Marijn Platenkamp & Maarten Nijland)

Nieuwe bestuursvorm handbalafdeling

Binnen onze omni-vereniging heeft de handbalafdeling, net als het nieuwe hoofdbestuur, gekozen voor een andere organisatiestructuur. De huidige structuur maakt plaats voor een regiecommissie en zes projectteams, namelijk technisch hart, scheidsrechters, activiteiten, communicatie, beach en ondersteunende taken. De nieuwe regiecommissie bestaat uit: Ceciel Korsmit, John Strijdveen, Ilva Schoorlemmer, Jeske Blom, Joost van der Zee en Martijn Endeman.