Coronamaatregelen en contributie inning

CORONAMAATREGELEN EN CONTRIBUTIE INNING

We zitten nog steeds in een gedeeltelijke lockdown, maar we hopen natuurlijk met elkaar dat het snel weer mogelijk is voor iedereen om onbeperkt te trainen en/of wedstrijden te spelen.

Contributie-inning

Binnenkort vindt de contributie-inning voor het 4e kwartaal plaats. Dit is binnen het bestuur besproken en we hebben besloten deze te gaan innen. Zoals we al eerder hebben aangegeven, is een aantal inkomstenbronnen voor een deel weggevallen. De vaste kosten moeten wel worden betaald, terwijl de financiële ondersteuning vanuit de overheid nu minder is dan voorheen.

Compensatie

Op dit moment is nog niet bekend wanneer alle leden weer zonder opgelegde beperkingen kunnen sporten. Daarnaast is het ook nog onduidelijk wanneer we weer in competitieverband kunnen hand- en voetballen. Wel worden waarschijnlijk alternatieven uitgevoerd om toch te kunnen sporten in teamverband. Gelet op deze beperkingen willen wij als bestuur onze leden een compensatie geven. Hiervoor hebben we een aantal ideeën bedacht en deze willen we in de Algemene Ledenvergadering van 14 juni a.s. aan onze leden voorleggen. Op die manier willen we vaststellen waar de meeste behoefte aan is.

Vooruitblik

Als het mogelijk is, willen we in de zomervakantie doorgaan met trainen en wedstrijden spelen. We hopen daarnaast voor de zomervakantie nog een aantal extra activiteiten voor onze leden te kunnen organiseren.

We rekenen op jullie steun in deze moeilijke tijd. Samen moeten we onze vereniging er doorheen helpen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Wijhe ‘92