Misschien jij? Waarom eigenlijk niet!

Misschien wil jij je tijd geven om iets te doen voor anderen.
Misschien zijn de weekenden je ‘te lang’ omdat je alleen bent.
Misschien wil je wel wat nieuwe contacten.
Misschien wil je wel eens wat nieuws proberen.
Misschien woon je pas in ons dorp en zoek je een manier om te integreren.
Misschien heb je andere redenen…

In ‘de Verlenging’, kantine van voetbal en handbal Wijhe ’92, willen wij het roer omgooien.
Naast dat sporten gezond is voor het lichaam is het ook goed voor de sociale contacten.
Je leert veel nieuwe dorpsgenoten kennen en dat is gezellig, prettig en soms zelfs handig.

Momenteel worden, met name op zondag, de diensten min of meer verplicht ingevuld door de spelers zelf. De meeste leden willen dan echter graag bij hun team zitten en dat is heel begrijpelijk omdat het samenzijn met hun vrienden ondermeer een reden was om lid te worden. Daarvoor zit je bij de club.

Om hen dat plezier te geven willen wij graag in contact komen met ‘buitenstaanders’ die wel eens iets nieuws willen proberen. Ben jij dat misschien? Je kunt je alléén of gezamenlijk met bijvoorbeeld partner, vrienden en/of familie aanmelden want wij gaan dan werken in vaste teams van 4 tot 6 personen. Dit aantal zorgt dat je ontspannen en gezellig je ding kunt doen. We werken met munten waardoor je geen rekentalent hoeft te zijn. De consumptieverkoop is voornamelijk in flessen en blikken waardoor je óók geen taptalent hoeft te zijn. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je wilt helpen maar het liefst uiterlijk om de 4 weken. De diensten zijn vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur en van 14.00 tot 19.00 uur (inclusief opruimen). Ook zijn er mogelijkheden op donderdag en zaterdag of andere tijden

Voor de Kantine Commissie geeft bovenstaande ook meer structuur en minder organisatie waardoor wij ons kunnen concentreren op nieuwe dingen waardoor wij het verblijf voor jou/jullie en voor de leden nog prettiger kunnen en willen maken.

Uiteraard kun je vrijblijvend komen kijken en natuurlijk kun je ook meer informatie krijgen over bijvoorbeeld de vergoeding. Neem hiervoor telefonisch of via app contact op met Wilko Schuiling
06 40413022 of Martin Nijboer 06 55701418. Je mag ook een bericht achterlaten via de app of de mail: kantine@wijhe92.nl (of zomaar binnenlopen).
Indien jij liever een andere activiteit wenst dan is dit ook mogelijk. Een voorbeeld is de donderdagmiddag waarop Beheer het terrein weer ‘up to date’ brengt.

Wij horen graag van jou.