Corona update: 7 januari

Corona update en sporten per 7 januari 2022

Voor het buiten sporten geldt voor de senioren dat er beperkt mag worden getraind. Het volgende is toegestaan:

  • Sporten door tweetallen van 18 jaar en ouder op de sportaccommodatie of elders in de openbare ruimte op 1,5 meter afstand is toegestaan. De trainer blijft op voldoende afstand van de tweetallen.
  • Daarnaast is het mogelijk dat er meerdere tweetallen op voldoende afstand van elkaar op de sportlocatie trainen. De tweetallen mogen qua samenstelling gedurende de training niet van samenstelling wisselen. De afstand tussen de sporters van een tweetal is tenminste 1,5 meter. De afstand tussen de tweetallen dient meer dan 1,5 meter te zijn zodat er geen sprake is van groepsvorming.

Ten aanzien van de jeugd:

Tot dinsdag 11 januari 2022 mag er door de jeugd in overleg met de afdeling Beheer tot maximaal 17.00 uur gebruik worden gemaakt van de velden.

Vanaf 11 januari 2022 mogen de jeugdteams weer langer buiten sporten namelijk tot 20.00 uur. Het trainingsschema is aangepast, zodat alle jeugdteams die dat willen, ook kunnen trainen. Zijn er specifieke wensen, laat de trainer dan altijd even contact opnemen met de afdeling Beheer (Jan van der Sluis)

De sporthal (als binnen locatie) blijft voorlopig gesloten. De handballers kunnen dus voorlopig nog niet binnen sporten.

Het bestuur van Wijhe ‘92