Karin Leerkes benoemd tot erelid van Wijhe’92 

Op de vrijwilligersavond zaterdag 17 juni is Karin Leerkes in het zonnetje gezet voor haar jarenlange inzet en verdiensten voor de vereniging. In 1975 werd Karin lid van de IJsselstars. Na het doorlopen van de jeugd, is zij jarenlang keepster geweest van dames 1. Al bijna 48 jaar lid van onze vereniging!

Karin is zeker geen gewoon lid. Ze is een echte vrijwilliger in hart en nieren. Van training gegeven aan de jeugd, senioren en recreanten tot bestuurslid én van bondsscheidsrechter tot de organisatie van toernooien. Niks was en is Karin te gek. Daarnaast is Karin ook betrokken geweest bij het opzetten van de G-handbal in Wijhe. En nog steeds geeft ze op zaterdagochtend training aan deze toppers. Al meerdere keren is ze met de G-handballers naar de Special Olympics afgereisd. Als teambegeleider zat ze jarenlang als vaste waarde op de bank bij dames 1 en maakte meerdere promoties mee. De laatste jaren is ze betrokken bij de organisatie van de thuiswedstrijden van dames 1.  

Het is te veel om op te noemen wat Karin allemaal voor onze vereniging heeft gedaan. Ze heeft zich niet alleen ingezet binnen de handbal, maar ook verenigingsbreed. Een écht Wijhe’92 icoon met rood-wit DNA. Een belangrijke vereiste om erelid te worden! Want dat word je natuurlijk niet zomaar. Karin heeft het dik verdiend om ons 6e erelid te worden. Ze is tevens het 1ste vrouwelijke erelid van Wijhe’92!