Inleveren kleding voetbal

Beste leden,

Inleveren kleding voetbal

Allereerst bedankt voor het begrip t.a.v het afgelopen jaar, doordat jullie een jaar langer in wat oudere kleding hebben gevoetbald heeft de vereniging geen kosten gehad m.b.t. vervangende kleding voor één seizoen. Vanaf komend seizoen kunnen we spelen in mooie nieuwe tenues, waarvan het ontwerp eerder al op de website te zien was.
We zitten nu bijna aan het einde van het seizoen, door de Regiocup bij de jeugd is het seizoen nog wat verlengd. Daarom zijn wij op de volgende dagen/tijden aanwezig om de kleding in te nemen:
– Woensdag 30 juni Alle teams t/m JO17 19:00-21:00
– Donderdag 1 Juli JO19 teams en senioren teams 19:00-20:30

Check tas en denk aan borgsom.
Graag de tas controleren op inhoud! Dat voorkomt straks mogelijke verrassingen bij de inname. Immers bij correcte inlevering mag men aanspraak maken op de borgsom beschikbaar voor het team. Ondanks dat dit het laatste seizoen is met deze kleding zal er ook dit jaar uitbetaling van kledinggeld zijn.
Spullen zijn bij uitgifte geregistreerd en wij rekenen erop dat alles nog aanwezig is!
Controle en wijze van aanbieden
Om de tas met kleding goed en snel te kunnen controleren, vragen wij je de spullen voor het inleveren te wassen, de shirts op volgorde van nummering te leggen (indien aanwezig), broeken en kousen te controleren. Zitten er gaten in bijvoorbeeld de kousen, doe deze dan even apart, dat scheelt voor ons veel uitzoekwerk! Wij vragen dan ook bijgaand formulier in te vullen voor het inleveren van de tas.
Noteer alvast hierop de inhoud van de tas!
Uitgifte kleding
De uitgifte van de nieuwe tenues zal plaatsvinden in augustus, informatie en data volgen nog.

Open hier de checklist voor het inleveren!

Corona

Om alles zo soepel mogelijk en coronaproof te laten verlopen vragen wij jullie om binnen te komen via de normale hoofdingang van het kleedkamer gebouw. Vervolgens kun je door de gang lopen naar de bestuurskamer achterin het gebouw, hier zal de inname plaatsvinden. Is er al iemand binnen? Wacht dan even op de gang en houd hierbij rekening met de 1,5 meter regel. Wanneer je klaar bent met de inname verzoeken wij jullie om het gebouw te verlaten via de deur naast de bestuurskamer.

Namens de kledinglease voetbal,

Jasper Jansen, Luc te Braak, Martijn Dollenkamp en Chiel van Vilsteren.