HANDBALWEDSTRIJD VERSLAG WIJHE’92 DS1 – COMMANDEUR/VVW DS1

Zaterdagavond stond er voor Dames 1 een wedstrijd tegen Commandeur/VVW DS1 uit Wervershoof op het programma. Vorige seizoenen bleken deze wedstrijden garant te staan voor veel spanning. Na het verlies van vorige week was Dames 1 extra gemotiveerd om de twee punten te pakken en thuis ongeslagen te blijven!

De sporthal was weer gevuld met veel supporters en er hing een goede sfeer. Dit bleek ook gelijk in het begin van de wedstrijd: er was veel beleving bij de Dames en ze pakten gelijk een mooie voorsprong. Toch moesten de meiden blijven knokken want VVW gaf zich niet zomaar gewonnen. De ruststand was 15-11.

Na rust liep VVW weer iets in maar door de goede dekking en een aantal snelle tegenaanvallen werd de voorsprong behouden en werd deze zelfs nog verder uitgebreid. Eindstand: 32-22.

Liv en Tess, bedankt voor jullie aanmoedigingen! Jullie hebben het super gedaan. Natuurlijk bedanken wij ook het team van de week en alle andere supporters!

Graag zien wij jullie allemaal aanstaande dinsdag om 19.30 uur weer terug in de sporthal bij de bekerwedstrijd tegen PCA/Kwiek DS2! Ook dan kan Dames 1 jullie steun weer goed gebruiken om een ronde verder te komen in de beker.

Speelster van de wedstrijd: Aniek te Braak
Pupil van de wedstrijd: Tess en Liv Kloosterman
Team van de wedstrijd: D2