Handbalwedstrijd verslag Wijhe’92 DS1 – Bentelo DS1

Dames 1 speelde zaterdag tegen Bentelo, de nummer 9 van de ranglijst, een ploeg die nog kan degraderen. Zowel in de voorbereiding, als in de competitie won Wijhe nipt. In de uitwedstrijd was het een felle strijd die pas in de laatste minuut werd beslist. De verwachting was dat het weer een spannende strijd ging worden. Echter begon dames 1 erg goed aan de wedstrijd en stonden ze al snel 5-0 voor. Vooral in het begin van de 1e helft had Bentelo erg veel moeite om het doel te vinden. Via 14-3 werd de ruststand 18-7.

In de 2e helft had Dames 1 in het begin even wat meer moeite om te scoren, maar geen moment kwam de overwinning in gevaar. Dames 1 kon het makkelijk uitspelen naar een ruime 33-20 winst.

Volgend weekend heeft dames 1 geen wedstrijd. Op zaterdag 21 maart spelen ze uit tegen Zenderen Vooruit/Bornerbroek om 19.00 uur in Borne.