Handbalwedstrijd verslag Wijhe ’92 DS1 – Bevo HC DS1

Afgelopen zaterdag was de eerste competitie wedstrijd thuis voor dames 1, de tegenstanders waren Bevo uit Panningen. Helaas moest deze eerste thuis wedstrijd zonder de trouwe supporters gespeeld worden, maar gelukkig konden ze meekijken via de livestream !

Dames 1 begon sterk in de eerste helft en kwam al gauw op een 5-1 voorsprong. Wijhe speelde een snel tempo en stond goed in de dekking, waardoor ze de voorsprong de hele eerste helft vast hebben weten te houden.

De ruststand was 16-11 in het voordeel van Wijhe. Begin tweede helft ging het eigenlijk net zoals in de eerste helft Wijhe bleef scoren en hield de voorsprong van 5 punten vast, naar mate de tweede helft vorderde kwam Bevo steeds dichterbij. Wijhe werd slordig in de afronding en was niet scherp met het uitspelen van de aanvallen.

In de laatste tien minuten stond Wijhe nog maar met 1 punt voor. Uiteindelijk werd het nog gelijk, maar door nog 2 goed benutte penalty’s op het eind wist Wijhe de 2 punten binnen te halen ! En was de eindstand 23-22 in het voordeel van Wijhe. Volgend weekend heeft dames 1 een uitwedstrijd in Nederweert, de tegenstander is dan MEOS dames 1.

Na de wedstrijd werd de keepster van dames 1 Susan Koekoek verkozen voor speelster van het jaar 2019/2020, dik verdiend want ook deze wedstrijd heeft Susan Wijhe weer uit de brand geholpen!

Ook was er nog een kleinigheidje voor de staff voor hun inzet van het afgelopen seizoen. Sanne Huis in ’t Veld en Marloes Savelkoel werden nog even in het zonnetje gezet voor het bedenken en uitvoeren van de verrassingen en vader dag pakketten. Die een mooi bedrag hebben opgeleverd voor de vereniging.