Handbalwedstrijd verslag Lettele DS1 – Wijhe’92 DS1

Eerste competitiewedstrijd: Lettele 27 – Wijhe 27

Afgelopen zaterdag stond eindelijk de eerste competitiewedstrijd weer op het programma voor Dames 1! Door de Corona-regels was ons publiek niet welkom. Gelukkig konden wij via de livestream op Facebook live gevolgd worden.

Al snel bleek het een spannende wedstrijd te gaan worden. Wijhe startte niet zo sterk en kwam op een achterstand. Daarna ging de wedstrijd redelijk gelijk op.

De ruststand was 15-13 in het voordeel van Lettele. In de kleedkamer werden we allemaal weer op scherp gezet. Met goede moed begonnen we dan ook aan de tweede helft. Wijhe zette het sterk geeindigde deel net voor rust door en bleef op deze manier dicht bij Lettele. Zo bleef het spannend en kwamen wij nog een keertje op voorsprong.

Met nog enkele minuten op de klok stond het 27-24 in het voordeel van Lettele. We hebben als team gestreden om er uiteindelijk nog een gelijkspel van te kunnen maken. Met 27-27 klonk het eindsignaal.

Volgend weekend staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Om 20.15 spelen wij tegen Bevo 1. Informatie over publiek bij deze wedstrijd volgt snel.

Bedankt voor het kijken en het volgen van ons via Facebook. We vinden het leuk om te horen dat menig supporter met veel spanning deze wedstrijd volgde en achter ons staat!