Handbalwedstrijd verslag Commandeur/VVW ds1 – Wijhe’92 ds1

Vanochtend ging de bus om 10.00 uur richting Wervershoof waar om 13.00 uur de wedstrijd tegen VVW begon.

De thuiswedstrijd werd met tien punten verschil gewonnen. Dit zelfde wou Dames 1 natuurlijk weer laten zien.
Wijhe begon de wedstrijd met een snel tempo, de aanvallen werden goed opgezet en vormden één team. We konden niet heel erg uitlopen en gingen de rust in met een stand van 9-11.

De tweede helft begon Wijhe heel erg sterk, er stond een goeie dekking en de ballen gingen in het net van VVW. Het tweede gedeelte ging het iets minder goed, VVW kwam vaker tot scoren daar waar Wijhe even minder scherp waren.
De laatste drie minuten waren spannend:
Dames 1 stond voor met drie doelpunten maar VVW kwam terug tot één punt verschil. Wijhe stond er wel als team en heeft er tot de laatste seconden voor geknokt dat de punten mee de bus in gingen. Eindstand 18-19.

Aankomende week heeft Dames 1 een druk programma:
Donderdag spelen we uit om 20:00 uur tegen Geel Zwart DS1 en zaterdag spelen we thuis om 20:15 uur tegen Westfriesland/SEW DS2.