Cor Wellenberg nieuw lid van verdienste van Wijhe ’92

Cor Wellenberg is al meer dan 20 jaar actief als vrijwilliger bij Wijhe’92. Hij heeft verschillende functies vervuld zoals: jeugdleider, grensrechter, lid van de sponsorcommissie, penningmeester van het hoofdbestuur en barvrijwilliger op zaterdagmiddag en recent opnieuw als penningmeester in het interim hoofdbestuur. Maar ook kleinere functies zoals penningmeester van de IJsseltrophy én van de Superloterij in 2002, lid van de financiële commissie bij de grote veiling in 2006 en recent bij de kascommissie die de boekhouding van Rood Wit’75 controleerde. 

Rode draad door het vrijwilligers leven was als de vereniging Cor nodig had, dan stond hij op en droeg zijn steentje bij. En veel meer dan een steentje!, want als je meer dan 20 jaar actief bent binnen onze vereniging (en in niet de minste functies) dan heb je het echte rood witte Wijhe’92 DNA wel in je! En daar zijn wij als bestuur trots op, op leden zoals Cor die het beste met de vereniging voor hebben en daar veel inspanningen voor willen leveren en veel vrije tijd in stoppen. Cor is betrouwbaar, doet wat hij zegt en komt zijn afspraken na. Cor pakt zijn verantwoordelijkheid als er gaten vallen. Hij is positief ingesteld en draagt de naam van Wijhe ’92 positief uit. Ook is hij vaak aanwezig bij verenigingsactiviteiten en bij wedstrijden van het 1e team van de voetbal. Kan ook behoorlijk scherp zijn in discussies, maar altijd in het belang van Wijhe ’92. Heeft het zelfs in zijn jongere jaren als penningmeester mede gepresteerd om een voormalige voorzitter van de vereniging (die een ondoordacht plan had) in de Algemene Ledenvergadering zijn functie per direct op te laten zeggen en de rest van het bestuur en de ALV in verbazing achterlatende zonder voorzitter.

We hopen dat Cor nog vele jaren actief blijft binnen onze vereniging en zijn essentiële bijdrage blijft leveren.

Voor zijn jarenlange verdiensten heeft de vereniging hem van harte bedankt en is Cor op de Algemene Ledenvergadering van 30 oktober 2022 door voorzitter Wilco Overweg benoemd als lid van verdienste van Wijhe ’92.