Doe mee met de Wijhe’92 Poule!

Welkom bij de Wijhe ’92 VoetbalPoule!
In deze unieke poule die speciaal voor alle leden en supporters van Wijhe ’92 is gemaakt, kan je verschillende interessante voetbal wedstrijden voorspellen.

Niet alleen de wedstrijden van ons 1e elftal komen aan bod. Ook andere spannende wedstrijden uit de regio zullen te voorspellen zijn. Daarnaast wordt elke ronde aangevuld met de beste wedstrijden uit het topvoetbal.

Denk jij echt een Koning(in) in het voorspellen van deze prachtige wedstrijden te zijn? Doe dan snel mee en nodig iedereen uit die Wijhe ’92 een warm hart toedraagt! We spelen natuurlijk om prachtige prijzen! De winnaar zal gehuldigd worden en zijn/haar prijs op de Saampies avond ontvangen.

Deelnemen kost 10 euro. Je kunt de betaling voltooien via het onderstaande betaalverzoek. Nadat je betaald hebt, kun je je inschrijven via de link onderaan de pagina. Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 2 oktober 18.00. Wees er dus snel bij! Betaalverzoek:
https://tikkie.me/pay/jpaabr4qpopg4dat36qo

Deze link is geldig t/m 2 oktober

Geef bij inschrijving je naam en email door.

De “Wijhe ’92” voetbalpoule begint het weekend van 22 september, de competitie start van ons 1e elftal. Deelnemen is super simpel. Voorafgaande aan elke ronde ontvang je een unieke link via de mail om voorspellingen door te geven. Invullen kan via mobiel, tablet of desktop en dat met slechts één druk op de knop!

Voor verdere vragen kun je terecht bij selectiespelers Max Kiekebosch en Tim Liefers.

https://www.koningsport.nl/poules/wijhe-92-poule/poule-231