Wedstrijdverslag Wijhe’92 DS1 – Geel Zwart DS1

De allereerste thuiswedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen Geel Zwart DS1 uit ‘t Zand. Van tevoren was afgesproken om direct goed en scherp aan de wedstrijd te beginnen en dat lukte! Na een kwartier spelen, stond er al een 8-2 voorsprong op het scorebord. Een mooie goal enkele seconden voor het fluitsignaal bepaalde de ruststand: 16-7. Ook de tweede helft werd de belofte om scherp en snel te spelen ingelost. Wijhe bleef de tweede helft gemakkelijk het net vinden en bleef knokken in de dekking. Door uitstekend keeperswerk van Susan Koekoek bleef het aantal doelpunten van Geel Zwart beperkt. Eindstand: 32-14 in het voordeel van Wijhe.

Dames 1 wil graag het publiek bedanken voor de geweldige steun tijdens deze wedstrijd, onze achtste man!

Speelster van de wedstrijd: Susan Koekoek
Mini van de wedstrijd: Lieke van Wijnen
Teams van de wedstrijd: D1 en D2

Komende week staan er twee wedstrijden op het programma. Dinsdag speelt Dames 1 voor de beker in Lemelerveld tegen LHC DS1 om 20:30 uur. Aanstaande zaterdag speelt Dames 1 weer in eigen huis tegen SVBO DS1, nieuwkomer in de Tweede Divisie om 20:15 uur. Tot dan!