VACATURE VERZORG(ST)ER 1e ELFTAL VOETBAL

Ben jij een gedreven sportliefhebber met een warm hart voor de (voetbal)sport en zou je er plezier aan beleven om samen met de technische staf van het elftal de spelers fit te houden? Het uithangbord van onze club is het 1e selectieteam op zondag welke uitkomt in de 2e klasse. Voor dit elftal zijn wij op zoek naar een enthousiaste en sportieve verzorger / sportmasseur.

Wijhe’92 is een vereniging met bijna 1100 leden. Als verzorg(st)er van het 1e elftal ben jij in principe elke zondag aan de zijlijn op het voetbalveld te vinden. Onder goede begeleiding van ervaren fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij fysiotherapeutisch centrum Wijhe en een fysiek- en hersteltrainer houd jij dit elftal in shape!

Wat jouw belangrijke bedrage is?
Je masseert de spelers wanneer nodig, tapet ze in, je overlegt met de fysio welke verzorging de speler op de wedstrijddag nodig heeft. Daarnaast denk en werk je actief mee aan de conditionele gesteldheid van de spelers. Jij weet de ernst van de blessure in te schalen waarbij je, wanneer nodig, ze doorverwijst richting de fysio voor diagnostiek. Maar bovenal ben jij het luisterend oor voor de spelers en de technische staf!

Wat wij jou bieden?
• Een gepaste vergoeding, omdat je van zeer toegevoegde waarde bent voor het team;
• Begeleiding van ervaren fysiotherapeuten;
• Een eigen verzorgingsruimte waar jij jouw werkzaamheden perfect kunt uitvoeren;
• Een leuke omgeving waarin je je persoonlijke en zakelijke netwerk uit kunt breiden;
• Last but not least: een hecht team met een heel gezellige sfeer!

Kom jij ons team versterken?
Ben jij een sportmasseur, fysiotherapeut in opleiding (3e of 4e jaars) of beginnend fysiotherapeut met een passie voor de voetbalsport? Dan vragen wij jou te reageren, neem dan contact op met Tjidde Koopman (06-53702688) of Hennie Koekoek (06-31233452).