Wijhe’92: Uit de bestuurskamer

Het interim-bestuur van Wijhe’92 komt geregeld bij elkaar om de lopende zaken door te nemen. Vanaf nu kan je de belangrijkste punten van deze vergaderingen teruglezen op de website van Wijhe’92. Het doel is hierbij om de leden zoveel mogelijk te informeren.

Beachvelden
Een dezer dagen wordt begonnen met de aanleg van de beachvelden, door Jansen Wijhe Loonbedrijf en Grondwerken B.V. op de plek waar nu het asfaltveld ligt. Tonnie van den Berg heeft alvast de palen gemaakt voor de zes velden. Alle werkzaamheden zullen bij het begin van het nieuwe seizoen zijn afgerond. We hebben inmiddels de eerste subsidie voor de financiering van deze velden binnen via onze aanvraag bij het Rabo coöperatiefonds. Het gaat hierbij om een bedrag van € 2.500. Zie hieronder de foto van de uitreiking aan Geke Wichers (l) en John Voppen van Wijhe’92.

Alcoholconvenant
Het alcoholconvenant wordt binnenkort ondertekend door Wijhe ‘92. Doel van het convenant is het terugdringen van de verkoop van alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de achttien jaar. Dit betreft een convenant tussen de Gemeente Olst-Wijhe (i.s.m. het Bureau Horeca Bijzondere Wetten) en de sportverenigingen en supermarkten/slijterijen. Voor meer info: Dorine Stook (preventie en
educatie) d.stook@olst-wijhe.nl en Renate Nijkamp (toezicht en handhaving) r.nijkamp@olst-wijhe.nl.

Nieuwe website Wijhe’92
Onder leiding van Wilco Overweg is een projectgroep gestart om een nieuwe website te lanceren voor Wijhe’92. Deze website zal medio augustus live staan. De doelstellingen van de nieuwe site zijn:
– Responsive maken voor betere werking op smartphones en tablets
– Moderne look and feel
– Integratie met andere sites en databases (o.a. Sportlink)
– Betere en professionelere sponsormogelijkheden
– Eenvoudiger beheer (nieuw CMS)
– Herijking van de inhoud/menustructuur

Gesprek met sportwethouder
Onlangs heeft er een gesprek plaatsgevonden met sportwethouder Anton Bosch over de ontwikkelingen en de samenwerking rondom het sportpark én is onze wens om een tweede voetbalkunstgrasveld besproken. Dat wordt lastig te realiseren, maar er zijn wel afspraken gemaakt om mogelijke alternatieven te onderzoeken.

Instagram
Sinds kort is Wijhe’92 ook te volgen via Instagram. Ook onder jongeren is dit Social Media kanaal zeer populair en zij maken hier vaker gebruik van dan Facebook. Volg ons ook:

https://www.instagram.com/wijhe92/