wijhe92 2

Teun Dijkhuizen stopt als trainer van het 2e elftal van Wijhe’92

Na dit seizoen stopt Teun als trainer van het 2e elftal. Teun is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van het 2e elftal van Wijhe, dat momenteel uitkomt in de 2e klasse A op zondag.

In een overleg tussen Teun en het technisch Hart is gezamenlijk besloten geen derde seizoen met elkaar verder te gaan. Zowel het huidige als afgelopen seizoen werden onderbroken door corona. Weinig trainingen, wedstrijden in wisselende samenstellingen heeft voor heel wat uitdagingen gezorgd. Twee seizoenen waarin het daardoor voor Teun lastig is geweest zijn stempel op te groep te drukken.

Enthousiasme
Namens Wijhe ’92 en het Technische Hart willen we Teun bedanken voor zijn inzet, enthousiasme en betrokkenheid, wat hij tijdens trainingen, wedstrijden en clubactiviteiten altijd heeft laten zien. Zowel de spelersgroep alsmede Teun spreken uit dat ze er alles aan doen om er samen een mooi seizoen van te maken en de goede resultaten voort te zetten. Hopelijk maken de ontwikkelingen rondom corona het ook mogelijk de samenwerking op een mooie manier te eindigen

Het Technisch Hart zal samen met het 2e elftal op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen.
We wensen Teun voor de toekomst veel geluk, succes en hopen dat hij een mooie nieuwe uitdaging vindt.

Namens het Technisch Hart