Voorlopige teamindeling handbal 2023-2024

Bekijk hier de voorlopige teamindeling van de handbal voor het seizoen 2023-2024. Hoe de teamindeling tot stand is gekomen en aanvullende informatie over het seizoen 2023-2024 lees je hieronder. Reacties op de voorlopige teamindeling kunnen tot en met zondag 16 april 2023 gestuurd worden naar het Technisch Hart: technischharthandbal@wijhe92.nl. De nieuwe teamindeling gaat in op 1 mei 2023.

Aanvullende info met betrekking tot de voorlopige teamindeling

PROCEDURE TEAMINDELING HANDBAL 2023-2024
We zijn weer aan het einde van het seizoen en dat betekent dat de trainers in samenspraak met het Technisch Hart weer druk bezig zijn geweest met de teamindeling voor het seizoen 2023-2024.  

Vanzelfsprekend proberen we te bereiken dat een ieder volgend seizoen weer met veel plezier op eigen niveau kan spelen. Het is elk jaar weer een hele klus om de teamindeling zo te maken dat een speelster niet ondersneeuwt, maar er ook niet bovenuit steekt. Alleen daarmee kunnen we er namelijk voor zorgen dat iedereen plezier houdt in het handbal.  

De trainers hebben gezamenlijk gesprekken gevoerd in samenspraak met het Technisch Hart om zo tot een breed gedragen teamindeling te komen. Als er opmerkingen zijn naar aanleiding van de teamindeling kunnen speelster/speler en/of ouders, verzorgers hun bezwaren op de teamindeling of eventuele op- en aanmerkingen melden bij het Technisch Hart door te mailen naar: technischharthandbal@wijhe92.nl.    

INFORMATIE OVER HET SEIZOEN 2023-2024
Het weekend van 15 en 16 april 2023 is het laatste speelweekend van de zaalcompetitie. In de week van 1 mei beginnen de trainingen met de nieuwe teams. Dit geldt niet voor de D-, E- en F-jeugd. Deze teams blijven trainen en spelen met de oude teams. De wedstrijdsport (Dames 1, 2 en B1), G-handbal en recreanten trainen in de zaal. De overige teams trainen op de beachvelden tot het einde van de beachcompetitie. Wanneer de beachcompetitie klaar is, trainen ze in de zaal tot de zomervakantie. Er wordt getraind tot en met week 29 (21 juli), nadien start de zomervakantie. In week 36 (4 september) herstarten de trainingen allemaal in de zaal. Uitzondering is de teams in de wedstrijdsport, die zullen eerder starten. 

TRAINERS GEZOCHT
Nu de teamindeling bekend is, zijn we ook bezig om trainers aan de teams te koppelen. Helaas zijn nog niet alle teams voorzien van een trainer. Lijkt het jou leuk om training te geven aan een jeugdteam of aan de recreanten? Meld je dan aan door te mailen naar: technischharthandbal@wijhe92.nl.

BONDSSCHEIDSRECHTERS
Zoals jullie weten, is er nog steeds een tekort aan bondsscheidsrechters binnen onze vereniging. We beschikken aankomend jaar over twee bondsscheidsrechters en twee bondsscheidsrechters in opleiding. Eén van de bondsscheidsrechters is aan het einde van de opleiding. Dit betekent voor aankomend seizoen dat drie teams wedstrijdsport spelen. Dit zijn: dames 1, dames 2 en de B1. De rest van de teams vallen onder de breedtesport. Wil jij graag de opleiding volgen tot bondsscheidsrechter of hier meer informatie over? Stuur dan een mailtje naar: technischharthandbal@wijhe92.nl.